De ce a lovit Kapetanos cu cotul? "A gandit balcanic. L-as pedepsi CRUNT"

Autor: Sport.ro
Vineri 01 Octombrie 2010, 17:16

	De ce a lovit Kapetanos cu cotul? "A gandit balcanic. L-as pedepsi CRUNT"

Sorin Cartu spune ca daca ar avea in echipa un jucator care s-ar comporta precum Kapetanos in meciul cu Napoli, l-ar pedepsi crut. "Cea mai mare calamitate pentru Steaua a fost Kapetanos!"

"Steaua a avut 30 de minute excelente, dar cand ai 3-0 nu poti sa faci o asemenea imbecilitate ca acest baiat (Kapetanos). Nu se poate asa ceva. El a prejudiciat un club, o echipa si intreg fotbalul romanesc. Odata cu acest rezultat putem spune ca si 3-0 e un scor periculos. E de neinteles si neiertat ce a facut el. Daca as avea unul ca asta l-as pedepsi crunt. A gandit balcanic!", a afirmat Cartu.

Antrenorul CFR-ului nu a uitat de atacurile lui Andrea Mandorlini si i-a raspuns italianului, care spunea: "Lui Cartu i s-a dat pe mana un Ferarri dar are probleme si cu mersul pe bicicleta".

"Problema e ca el a adus multi biciclisti pe aici si i-a prezentat ca si conducatori de Ferrari. Pe mine nu ma intereseaza Mandorlini. Eu pot spune ca un pariu castigat poate fi si Peralta care n-am inteles cum a ajuns sa se antreneze prin parcuri. Nu putem sa facem fotbal pe prietenii", a declarat Cartu.

"Poate sa prelungeasca cu mai multe minute decat a aratat, daca in interiorul minutelor aratate au mai fost intreruperi sau daca au mai fost accidentari sau schimbari. Dar mie mi se pare ca a lungit prea mult pelteaua si si-a fortat prea mult norocul. Nu-l cunosc pe acest Marcin Borski, dar nu mi s-a parut un arbitru de clasa. Per total, daca ma intrebati pe mine, cea mai mare greseala a fost a lui Kapetanos. Cea mai mare calamitate pentru Steaua a fost grecul", a declarat Ion Craciunescu pentru ziare.com

Coronavirus România, 9 august. Autoritățile au anunțat 1.145 de cazuri noi de persoane cu Covid-19
BRAT