Europa League

Daum l-a laudat pe Hagi dupa eliminarea din Europa: "Aceasta academie este un exemplu pentru Romania si nu numai". Selectionerul a mers la Ovidiu de doua ori in 5 zile

Viitorul 0-0 Gent (0-5 la general). Echipa lui Hagi a parasit Europa dupa doar doua meciuri si niciun gol marcat. Chiar si asa, "Regele" a declarat ca iese cu fruntea sus din Europa League: "Am jucat cu pusti nascuti in '98, ei au avut jucatori care au evoluat in UCL".

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2016, 08:52
Data actualizarii: Vineri 05 August 2016, 09:02

La Ovidiu, pentru a doua oara in doar cateva zile, a fost si selectionerul Christoph Daum. Intrat pe ultima suta de metri inaintea debutului oficial pe banca nationalei, care va avea loc pe 4 septembrie, impotriva Muntenegrului, Daum incearca sa alcatuiasca lista finala a posibililor convocati.

Selectionerul german al nationalei nu a vrut sa dea nume, dar a spus ca a remarcat jucatori inclusiv de la Viitorul in ultima luna. Acesta a spus ca tinerii lui Hagi vor avea sansa de a imbraca tricoul nationalei pe viitor.

Daum s-a declarat mai impresionat de academia lui Gica Hagi decat de meciul in sine, incheiat 0-0. Acesta a laudat proiectul de la Ovidiu, despre care a spus ca e "un exemplu fantastic pentru fotbalul romanesc si nu numai".

"Am vizitat academia lui Hagi si cred ca este un exemplu fantastic pentru fotbalul romanesc si nu numai. E impresionant cum isi educa tinerii jucatori. Se lucreaza la personalitatea lor si pe teren, si in afara lui.

Am vazut o echipa tanara care a jucat impotriva uneia experimentate.

Sper ca in viitor sa iau multi jucatori de aici, dar vom vedea. Nu pot da nume, nu pot vorbi despre asta acum", a spus Christoph Daum dupa meciul de la Ovidiu.

CITESTE SI

Modifică setările cookies