"Ce va uitati asa la mine, ma? Am furat ceva?" Reactia nervoasa a lui Sumudica dupa egalul Astrei. Cum si-a motivat apoi iesirea

Astra 1-1 Copenhaga si giurgiuvenii vor pleca cu sansa a doua la retur, dupa ce au primit gol pe teren propriu. Sumudica nu a stat pe banca din cauza suspendarii in dosarul legat de pariurile sportive, iar la finala  plecat nervos de la stadion.

Marius Sumudica a privit meciul echipei sale impotriva danezilor de la Copenhaga de la loja oficiala. Suspendat in dosarul legat de pariurile sportive, antrenorul a spus inainte de meci ca ar fi putut lua loc pe banca, dar s-a temut sa nu aiba noi probleme.

La finalul partidei cu FC Copenhaga, terminata 1-1, Sumudica a plecat suparat de la stadion, varsandu-si nervii pe reporterii care voiau sa obtina o reactie a acestuia despre joc.

Sumudica s-a aratat deranjat de faptul ca a fost filmat la plecarea de la stadion.

"Ce faceti, ma? Ce va uitati asa la mine, ma? Am furat ceva? Ce am facut?", a spus acesta.

Ulterior, antrenorul Astrei a incercat sa-si explice iesirea la Dolce Sport, motivand ca era foarte suparat pe echipa sa, care a "bubuit mingi tot meciul".

"Este un rezultat meritat. Am o intalnit o echipa buna, iar tactic cred ca i-am inchis destul de bine. Am incercat sa evitam loviturile libere si cornerele, la care sunt foarte periculosi.

Ei joaca de trei ani jumatate impreuna, Copenhaga isi permite transferuri si este mult peste Astra ca organizare, ca buget, ca mentalitate, ca orice.

Sunt suparat ca nu ma pot apropia de echipa si nu pot pregati jocul. Astra doar a bubuit mingea azi, nu a jucat ceea ce trebuie. De frica, cred! Au crezut ca daca vom marca repede, conservam jocul. Eronat! In momentul de fata, FC Copenhaga are prima sansa. Mi-a fost jena de ceea ce am vazut azi. Daca eram eu, Astra nu bubuia mingea. Daca si la Copenhaga facem la fel, bubuim mingi... Eu acolo vreau sa joc ce am jucat si anul trecut, daca pierdem, asta e.

Daca voi sta pe banca la meciul retur, jucatorii nostri vor avea un atu. M-am simtit atat de penibil, ca nici nu aveam ce sa mai spun. Nu am vrut sa risc sa stau pe banca tehnica", a spus Sumudica la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin astăzi proba scrisă la Matematică
BRAT
Modifică setările cookies