Europa League

Ce masuri ia Steaua dupa ce Apostol a refuzat sa joace pe Anfield? Dragomir: "Eu il excludeam din lot!"

Ilie Dumitrescu a vrut sa il foloseasca pe Apostol inca din primul minut pe Anfield, insa fostul jucator al Urziceniului a refuzat sa intre pe teren

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Septembrie 2010, 21:59
Data actualizarii: Sambata 18 Septembrie 2010, 22:05

Mijlocasul Stelei l-a refuzat pe Ilie atunci cand a aflat ca va intra in primul 11. Apostol si-a motivat decizia prin faptul ca nu este pregatit fizic 100 % si nu vrea sa traga echipa in jos.

Presedintele Ligii, Dumitru Dragomir, spune ca daca ar fi fost conducator la Steaua, nu l-ar mai tine in lot pe Apostol dupa acest episod.

Dragomir nu mai este asa de entuziasmat de jucatorii adusi de Becali de la Urziceni si il atentioneaza pe Ilie ca va avea viata grea la Steaua.

"Daca eram conducator si Apostol imi zicea ca nu intra intr-un meci, cred ca era ultima oara cind mai discuta cu mine in calitate de jucator al echipei mele. Esti platit, medicul spune ca esti valid, atunci joci! Nu exista sa refuzi! Ilie Dumitrescu are misiune grea la Steaua, are doua echipe si e aproape imposibil sa le asambleze cum trebuie."

"Trebuie sa vedem ce se intimpla si cu Nicolita, el e fundas dreapta si acolo da cel mai bun randament. Ilie sa nu se mai invinovateasca atit, isi face mult rau asa", a spus Dragomir la gsptv.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies