Universitatea Craiova Honved Budapesta UEFA Europa League

BREAKING NEWS | UEFA a luat decizia dupa incidentele de la Craiova - Honved! Universitatea joaca impotriva lui AEK fara suporteri

Universitatea Craiova a scapat de 0-3.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 August 2019, 19:59
Data actualizarii: Luni 05 August 2019, 20:36

UEFA a decis in favoarea celor de la Universitatea Craiova dupa ce Honved a solicitat ca partida retur din turul 2 al Europa League sa fie castigata la masa verde de echipa maghiara. Craiova va juca astfel impotriva lui AEK Atena, insa fara suporteri.

Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al celor de la Honved, Csaba Azurak. UEFA a decis sa respinga demersul celor de la Honved motivand ca incidentul nu a afectat rezultatul final al meciului, dubla fiind decisa de loviturile de pedeapsa. Craiova a emis un comunicat oficial: "In urma evenimentelor din timpul meciului Universitatea Craiova - Honvéd Budapesta, clubul nostru a fost sanctionat de catre comisia de disciplina a UEFA cu o amenda de 60.000 euro si disputarea a 3 meciuri considerate acasa fara spectatori. In acest moment se încearca suspendarea deciziei pana dupa meciul cu AEK Atena din turul 3 preliminar"

  • BREAKING NEWS | UEFA a luat decizia dupa incidentele de la Craiova - Honved! Universitatea joaca impotriva lui AEK

Craiova va juca fara spectatori cu AEK Atena, dar si urmatoarele 2 meciuri de pe teren propriu din cupele europene! De asemenea, gruparea din Banie a fost amendata cu 60.000 de euro. Cei de la Craiova spera ca decizia de suspendare sa nu fie executorie din acest moment, astfel incat partida cu AEK sa se joace cu fani in tribune.

,

Partida retur dintre Craiova si Honved a fost oprita mai bine de 20 de minute dupa ce o petarda a explodat in minutul 119 in apropierea arbitrului Arnold Hunter, cel care a avut nevoie de ingrijiri medicale. Arbitrul nord-irlandez nu si-a putut reveni iar ultimele secunde din meci au fost duse pana la final de al 4-lea arbitru al meciului.

”Nu ne asteptam, e drastica! O sa suportam toti pentru niste iresponsabili din galerie. Eu chiar incercam sa vorbesc acum cu Costesin si am aflat practic de la voi decizia. Cred ca putem face apel sa jucam macar primul meci cu AEK cu spectatori. E clar ca jucând fara spectatori, practic joci cu spectatorii lor ca ei au voie sa vina cu 200-300 de oameni. Nu ai niciun avantaj ca joci acasa. Puteam obtine un rezultat bun acasa si apoi la Atena se juca altfel. Ce sa mai, e o decizie dura” a spus Sorin Cartu la Telekom Sport.

 

Modifică setările cookies