Bonetti: "Nu ma asteptam la reactia asta a fanilor. Inca mai speram la calificare!"

Autor: Sport.ro
Joi 20 August 2009, 23:31

Dario Bonetti este socat de ce a vazut in Stefan cel Mare insa nu renunta. Italianul crede ca jucatorii au gresit din lipsa de concentrare la meciul cu Slovan, cand au facut cadou doua goluri.

"Eu ce motiv am sa imi dau demisia? Cred ca am trimis cea mai buna echipa pe teren, mai sunt sperante, vom juca, nu avem ce sa facem. In prima repriza, echipa mea a fost foarte nervoasa, in a doua ne-am mai revenit si ne-am creat ceva ocazii. Insa la un asemenea nivel, nu poti face asemenea greseli in aparare. Au fost probleme de concentrare, stiam ca Slovan e bine organizata, dar nu am marcat si de aici au aparut acele greseli. Am facut cadou cele doua goluri", a spus Bonetti.

Italianul s-a declarat dezamagit de atitudinea fanilor din cauza carora Dinamo ar putea fi exclusa din cupele europene. "Nu ma asteptam la o asa reactie a fanilor. Acel gol doi ne-a creat toate problemele, daca am fi ramas cu 1-0 puteam sa mai revenim, dar s-au intamplat acele incidente si totul s-a terminat. Speram sa fie o seara frumoasa atat pentru noi, cat si pentru suporteri, din pacate s-a stricat totul", a mai afirmat acesta.

De partea cealalta, tehnicianul cehilor, Ladislav Skorpil, sustine ca echipa sa a reusit sa se impune datorita evolutiei bune din prima parte a jocului. "A fost un meci interesant, cu un final si mai interesant. A fost foarte important pentru noi cum am inceput meciul, ma bucur ca am debutat cu dreptul. Ne-a ajutat mult acel gol marcat, puteam chiar sa mai inscriem. Dupa ce am schimbat mijlocasii centrali, Dinamo a pus presiune pe noi, dar am avut noroc si am marcat prin acel contraatac. Acel gol a deranjat si psihicul fanilor dinamovisti care au facut ce au facut", a opinat antrenorul lui Slovan.

Cehul nu considera ca Slovan e deja calificata: "Am castigat doar o prima repriza, nu stiu inca scorul final pentru ca nu sunt comisar UEFA. Vom astepta sa vedem ce va fi".

Economia României a scăzut în 2020 cu 3,9%, faţă de 2019. PIB-ul a crescut cu 4,8% în trimestrul IV 2020
BRAT

Modifică setările cookies