Bayern Munchen AEK Atena amenzi Galatasaray Istanbul UEFA Europa League

VIDEO EXCLUSIV Bine că nu ne-am calificat prin grupe! Amenzi grele de la UEFA pentru Bayern Munchen, Galatasaray Istanbul și AEK Atena

Forul continental a anunțat sancțiunile primite de mai multe cluburi din Champions League și Europa League.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Octombrie 2023, 14:13
Data actualizarii: Sambata 21 Octombrie 2023, 14:17

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis sancţiuni pentru Bayern Munchen, Galatasaray şi AEK Atena, din cauza comportamentului suporterilor la meciuri recente din Liga Campionilor şi Liga Europa, informează Reuters.

Bayern Munchen a primit o amendă de 40.000 de euro pntru aruncarea de obiecte şi aprinderea de obiecte pirotehnice de către fani la partida cu FC Copenhaga din Liga Campionilor, scor 2-1.

Aruncări de obiecte, blocarea căilor de trecere, folosirea de obiecte pirotehnice

Galatasaray a fost amendată cu 51.500 de euro pentru nereguli între care se numără aruncarea de obiecte, aprinderea de obiecte pirotehnice, provocare de daune şi incidente în public la meciul de LC cu Manchester United, scor 3-2.

AEK Atena a primit o amendă mai mare, de 81.625 de euro, pentru blocarea căilor de trecere, aruncarea de obiecte, folosirea de lasere şi aprinderea de obiecte pirotehnice la meciul cu Ajax Amsterdam, scor 1-1, din Liga Europa.

Rezumatul meciului AEK Atena - Ajax Amsterdam 1-1 din grupele Europa League

news.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!