Balint: "Steaua si Timisoara o sa faca egal in aceasta etapa din Europa League!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Decembrie 2009, 12:08
Balint: "Steaua si Timisoara o sa faca egal in aceasta etapa din Europa League!"

Gabi Balint spune ca misiunea Timisoarei in Europa League e imposibila. "La Steaua, lipsa constantei a fost provocata si de schimbarile de antrenori!"

"Parcursul celor patru echipe romanesti in Europa League este dezamagitor. Sanse teoretice mai au si Steaua, si Timisoara, si Dinamo, si CFR Cluj, dar hai sa fim seriosi! Mi-e imposibil sa cred ca vom reusi acum, la spartul targului, sa dregem ce-am stricat in meciurile precedente.

Misiunea Timisoarei e pur si simplu imposibila. La Steaua, lipsa constantei a fost provocata si de schimbarile de antrenori. Spre deosebire de conditiile de la Unirea Urziceni, la nici unul dintre cele patru cluburi nu e suficienta liniste. Antrenorii au nevoie de timp pentru a forma o echipa, dar multi conducatori nu au rabdarea necesara.

Timisoara a eliminat Sahtior. Asemenea rezultate sunt rare in fotbalul romanesc. Reprezinta exceptia, nu regula. Banatenii au profitat atunci si de faptul ca ucrainenii i-au tratat un pic cam de sus. Ponostic la Sheriff – Steaua si Timisoara - Ajax? Ambele partide se vor termina cu un scor egal", spune Balint in Libertatea.

Măsurile autorităților din România împotriva coronavirusului. Avertisment SRI privind situația de la frontieră
BRAT