ATLETICO - ARSENAL, JOI ORA 22.00 LA PRO X // Decizia SOC a lui Simeone a fost dezvaluita chiar de un jucator de la Atletico: "Ne-a spus ca asta se va intampla!"
Miercuri 02 Mai 2018, 13:44

ATLETICO - ARSENAL, JOI ORA 22.00 LA PRO X // Decizia SOC a lui Simeone a fost dezvaluita chiar de un jucator de la Atletico: "Ne-a spus ca asta se va intampla!"

Duelul principalelor favorite la castigarea Europa League este in direct la Pro X!

Atletico Madrid are un avantaj semnificativ inainte de returul semifinalelor Europa League cu Arsenal - in partida tur de pe Emirates, Atletico a obtinut un 1-1 in ciuda faptului ca echipa a jucat in 10 oameni inca din minutul 10 cand Sime Vrsalijko a fost eliminat!

Diego Simeone a fost la randul sau trimis in tribune si nu va fi pe banca la partida retur, urmand sa-si afle sanctiunea dupa partida de joi seara. Conform spuselor lui Thomas Partey, Simeone a anticipat inainte de partida tur ce se va intampla!

"Chestia cu Simeone pe care probabil multi oameni nu o stiu este ca instinctele sale sunt mereu corecte. Ne-a pus sa ne antrenam 10 contra 11 cu o zi inainte de meci (cel din tur) si ne-a tot spus ca e posibil sa ramanem in inferioritate numerica si ca acest lucru s-ar intampla mai devreme decat ne-am astepta.

Ma simt privilegiat sa fiu antrenat de un asemenea om - acum media vorbeste mereu de cat de bine sunt platiti jucatorii si ce viata luxoasa au, insa cei care ma cunosc stiu ca am tot spus ca orice jucator ar deveni mai bun daca ar fi antrenat de el (Diego Simeone).

Nu stiu cum e la alte cluburi dar aici orice antrenament este o lupta pentru ca echipa se schimba mereu in functie de cat de bine de antrenezi si cat de bine evoluezi pe teren" le-a spus Partey celor de la Independent.VIDEO PROTVPLUS.RO

NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Răzvan Gheorghe
Răzvan Gheorghe s-a descurcat cu brio la primele probe deși a suferit unele accidentări. Cum a făcut față traseului din semifială?

04:51
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Rareș Paraschivu
Rareș Paraschivu, care și-a eliminat propriul frate în prima rundă, s-a înscris în lupta pentru un loc in finală fără prea mari emoții.

04:43
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Marius Crăciun
Go Monkey! Ce agilitate, Marius Craciun s-a întrecut pe el însuși și a reușit să apase buzzer-ul

03:06
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Ismail Kesu
Susținut de familie, Ismail Kesu a trecut fără probleme primele obstacole, însă nu a mai putut la ultima probă

05:13
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Gabriel Bozga
Un performer al calificărilor, vloggerul Gabriel Bozga a apăsat buzzer-ul și a reușit să-și asigure un loc în finala Ninja Warrior

03:50
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cosmin Atomei
Băiatul atomic, Cosmin Atomei a fost parte de o galerie de excepție și-a reușit să treacă de probe, apăsând buzzer-ul. Ce performanță, bravo! >

03:05
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cătălin Tătar
Prietenii au fost alături de el și de data asta, iar pentru Cătălin Tătar totul a mers ca pe roate când dintr-o dată >

01:23
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Bogdan Pascal
Bogdan Pascal a făcut spectacol la Ninja Warrior Romania. Ce performanță, bravo!

03:40
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Nașcu
Brokerul Andrei Nașcu a avut parte de un ghinion teribil la prima probă. Ce s-a întâmplat după?

00:42
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Ciobanu
Adrenalină maximă! Lovit la o probă, muzicianul Andrei Ciobanu a reușit să finalizeze traseul Ninja Warrior și a apăsat buzzerul

05:29
La New York, americanii îi dedică lui Brâncuși o expoziție. În România, vicepremierul taie panglica la replici