Ewald Lienen Demitere Maccabi Tel Aviv Olympiakos Pireu Europa League

Asta e golul dupa care a "picat" capul antrenorului lui Olympiakos! VIDEO

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 August 2010, 17:50
Data actualizarii: Vineri 06 August 2010, 17:51

Antrenorul german Ewald Lienen a fost demis de la conducerea lui Olympiakos Pireu, vineri, la o zi dupa eliminarea din Europa League, dupa dubla mansa cu Maccabi Tel Aviv

"Era o situatie dificila. O echipa noua, cu multi jucatori noi, care nu erau pregatiti pentru a juca in Liga Europa. A fost multa presiune asupra mea", a declarat tehnicianul in varsta de 56 de ani, precizand ca scurta sa experienta la Olympiakos a fost pozitiva.

Olympiakos Pireu a fost eliminata din Europa League dupa ce a invins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, Maccabi Tel Aviv, dar a pierdut mansa secunda, in deplasare, scor 0-1. Nemultumiti de eliminare, aproximativ 200 de suporteri au intampinat echipa elena la revenirea in Grecia adresandu-le insulte jucatorilor si aruncand cu sticle de plastic in directia lor.

Potrivit presei din Grecia, atacantul brazilian Diogo, care a fost eliminat la meciul de joi, din Israel, risca sa fie amendat si ar putea chiar sa fie imprumutat la alta echipa.

Printre numele vehiculate pentru postul de antrenor la Olympiakos Pireu se numara Ernesto Valverde si Manuel Pellegrini.

Modifică setările cookies