Marko Arnautovic Arena Nationala Austria - Macedonia de Nord UEFA EURO

UEFA l-a suspendat pe Marko Arnautovic dupa gestul facut pe Arena Nationala. Cat va lipsi de pe teren austriacul 

Marko Arnautovic, 32 de ani, a fost suspendat de UEFA pentru urmatorul meci de la Euro 2020, ca urmare a incidentului care a avut loc duminica, pe Arena Nationala, in timpul  partidei  Austria - Macedonia de Nord, scor 3-1.  

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Iunie 2021, 15:46
Data actualizarii: Miercuri 16 Iunie 2021, 16:07

Astfel, Arnautovic nu va putea juca in partida pe care Austria o va disputa in compania Tarilor de Jos, in etapa a doua a Grupei C, informeaza BBC

Introdus pe teren in repriza a doua a meciului de la Bucuresti, Marko Arnautovic a marcat in minutul 89. In loc sa se bucure, atacantul austriac a inceput sa urle spre adversari si sa gesticuleze nervos.

Printre altele, Arnautovic a facut un gest controversat spre Ezgjan Alioski. Austriacul i-a aratat adversarului sau semnul OK, care in anumite circumstate este vazut drept rasist, denotand suprematia albilor.

Luni, 14 iunie, Marko Arnautovic si-a cerut scuze si a precizat ca nu este rasist.

„Au existat cateva cuvinte aprinse ieri, in emotia meciului, pentru care as vrea sa-mi prezint scuze, în special pentru prietenii mei din Macedonia de Nord si Albania. Vreau sa spun un lucru, clar: nu sunt rasist! Am prieteni in aproape toate tarile si sustin diversitatea, oricine ma cunoaste stie asta”, a scris, pe Instaram, Marko Arnautovic. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies