Christian Eriksen Danemarca EURO 2020 Finlanda EURO

"Au pus presiune pe noi sa jucam!" Selectionerul Danemarcei ataca UEFA! Ce a spus despre reluarea meciului cu Finlanda 

Campionatul European se vede, in direct, la PRO TV si pe VOYO!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 15 Iunie 2021, 21:43
Data actualizarii: Marti 15 Iunie 2021, 21:45

Selectionerul Danemarcei, Kasper Hjulmand, a vorbit despre reluarea meciului cu Finlanda, la o ora jumate de la episodul socant in care Eriksen s-a prabusit pe teren si a fost resuscitat cu ajutorul unui defibrilator.

UEFA a anuntat printr-un comunicat ca meciul se va relua in aceeasi seara, insa acolo era mentionat faptul ca jucatorii ambelor echipe au insistat pentru acest lucru. Selectionerul Danemarcei a criticat cu vehementa decizia, dezvaluind ca echipa sa nu a vrut in niciun moment sa se intoarca pe teren. 

"Pentru Covid-19 poti amana un meci cu 48 de ore, insa pentru un stop cardiac, nu. Cred ca asta este un lucru rau. Cateodata, o buna metoda prin care poti conduce este compasiunea. Singura solutie reala ar fi fost sa bage jucatorii intr-un autocar si sa ii trimita acasa, iar apoi, sa gaseasca o solutie. 

E complet gresit daca cineva crede ca am spus ca vrem sa continuam sa jucam. Am simtit ca au pus presiune pe noi si ne-au pus intr-o dilema", a spus Hjulmand la conferinta de presa, citat de Mundo Deportivo.

"In urma petitiei jucatorilor ambelor echipe, UEFA a fost de acord ca partida dintre Danemarca si Finlanda sa fie reluata la 20:30. Se vor juca ultimele cinci minute din prima repriza, iar apoi va fi o pauza de cinci minute si va fi reluata repriza a doua", se arata in comunicatul postat de UEFA atunci. 

Modifică setările cookies