"Sunt mandru de tine!" Un micut fan al Angliei, mesaj emotionant pentru Marcus Rashford dupa ce acesta a ratat de la 11 metri

"Sunt mandru de tine!" Un micut fan al Angliei, mesaj emotionant pentru Marcus Rashford dupa ce acesta a ratat de la 11 metri

Gest superb facut de un pusti de noua ani.

Un baiat de noua ani i-a scris o scrisoare emotionanta atacantului Marcus Rashford, dupa ce acesta a ratat la loviturile de departajare.

Italia a trecut de Anglia la loviturile de departajare si a devenit campioana Europei. Desi dezamagirea a fost mare in randul britanicilor, un micut suporter englez a trecut peste suparare si i-a transmis un mesaj de sustinere lui Marcus Rashford.

"Sper ca nu vei fi suparat pentru prea mult timp, pentru ca esti o persoana foarte buna.

Anul trecut m-ai inspirat sa ajut oamenii mai putin norocosi. Seara trecuta m-ai inspirat din nou si m-ai invatat sa fiu mereu curajos.

Sunt mandru de tine, vei fi mereu un erou", a scris tanarul suporter englez.

Saka, Rashford si Sancho au fost cei trei fotbalisti englezi care au ratat la loviturile de departajare si au trimis trofeul Euro 2020 in Italia.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies