Reactia FRF in cazul scandalului biletelor de la "oficiala"! Au fost suplimentate locurile la zona VIP

Reactia FRF in cazul scandalului biletelor de la "oficiala"! Au fost suplimentate locurile la zona VIP

Campionatul European se vede, in direct, la PRO TV si pe VOYO!

FRF a luat masuri dupa ce la primul meci disputat la Euro pe Arena Nationala mai multi membri ai Generatiei de Aur au stat la tribuna a doua, in timp ce politicienii au stat la VIP.

Forul national anunta ca a facut demersuri pe langa UEFA pentru ca la urmatorul meci de pe National Arena, Ucraina - Macedonia de Nord, sa fie suplimentate locurile de la tribuna oficiala.

"Ca urmare a demersurilor intreprinse de Federatia Romana de Fotbal pe langa UEFA s-a reusit marirea cotei de locuri disponibile pentru reprezentantii Romaniei la tribuna oficiala a Arenei Nationale la meciurile EURO 2020. Astfel, va fi posibila invitarea in tribuna oficiala a mai multor personalitati ale fotbalului din Romania. Acest lucru este posibil incepand cu partida de maine, dintre Ucraina si Macedonia de Nord, coroborat si cu faptul ca solicitarile celorlalti parteneri institutionali pentru EURO 2020 sunt  mai reduse fata de meciul de deschidere.

Precizam ca organizatorul UEFA atribuie locurile in tribuna oficiala cu intaietate echipelor participante si apoi guvernului, partenerilor comerciali, oficialitatilor UEFA, orasului gazda si federatiei gazda.

In privinta optimii de finala ce se va desfasura pe 28 iunie, FRF a achizitionat bilete de categoria I pentru toti reprezentantii membrilor afiliati. Acestia formeaza in fapt Federatia Romana de Fotbal, iar administratia FRF doar le-a facilitat prezenta la un eveniment considerat de importanta nationala si care nu se va repeta in viitorul apropiat. Asadar, este fireasca prezenta in tribune a membrilor FRF, care vor avea cele mai bune locuri de pe stadion pe care UEFA le-a vandut in afara tribunei oficiale, in aceeasi zona in care s-au cumparat bilete si pentru fostii mari fotbalisti. De mentionat ca tot in data de 28 iunie va avea loc si Adunarea Generala a FRF", s-a aratat in comunicatul FRF.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Larisa Iordache și-a reluat antrenamentele la Tokyo. Când are loc finala la bârnă
BRAT
Modifică setările cookies