Gica Popescu, dupa ce a vazut meciul Franta - Elvetia de la tribuna a II-a a Arenei Nationale: "M-am simtit ca pe vremuri, la Craiova"

Gica Popescu Arena Nationala EURO 2020 Franta - Elvetia EURO
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Iunie 2021, 15:09
Data actualizarii: Marti 29 Iunie 2021, 15:15

Franta - Elvetia, 3-3, 4-5 dupa loviturile de departajare, a fost, fara indoiala, cea mai spectaculoasa partida disputata pana acum la EURO 2020.

Printre cei care au vazut meciul de pe Arena Nationala s-a numarat si Gica Popescu. Fostul mare international roman a stat la tribuna a II-a si a fost impresionat de ceea ce s-a intamplat pe cel mai mare stadion din Romania.

"UN MECI DE NEUITAT, O ATMOSFERA DE NEUITAT !

Ultimul meci de la Euro 2020 organizat pe Arena Nationala a insemnat o seara de vis, un spectacol de vis, o atmosfera de vis. Am disputat atatea partide importante in cariera mea, dar ma intreb ce m-a impresionat mai mult la Franta – Elvetia? Meciul sau atmosfera creata de publicul nostru? A fost un meci cu de toate. Rasturnari de scor, un penalty ratat, o bara in minutul 90. Prelungiri si lovituri de departajare. I-a fost dat Bucurestiului sa gazduiasca cea mai frumoasa si mai tensionata partida de pana acum la acest Campionat European. O partida despre care se va vorbi mereu.

Atmosfera care a invaluit acest meci de neuitat va ramane si ea de neuitat. Cu atat mai mult cu cat aproximativ 90 la suta dintre spectatori au fost romani. S-au facut valuri in tribune. M-am simtit ca pe vremuri la Craiova sau ca in Italia 90, inceputul povestii Generatiei de Aur. S-a scandat Ro-ma-niii-a!

M-am simtit mandru de organizare si de implicarea publicului roman. Franta - Elvetia a fost un meci care s-a ridicat la nivelul participarii noastre. Si invers.

 A fost o seara de pastrat in albumul amintirilor noastre de fotbalisti si de suporteri", a scris, pe Facebook, Gica Popescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!