Gica Popescu a venit singur la Arena Nationala! Unde va sta dupa scandalul biletelor si anuntul facut in legatura cu decizia luata de Hagi

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Iunie 2021, 18:35
Data actualizarii: Luni 21 Iunie 2021, 18:47

Gica Popescu a sosit la Arena Nationala pentru a le vedea la lucru pe Ucraina si Austria.

Presedintele clubului Farul Constanta a luat decizia de a reveni la meciurile de pe Arena Nationala, dupa ce a refuzat sa mai participe la confrutarea dintre Macedonia de Nord si Ucraina din cauza scandalului care s-a starnit in urma distribuirii biletelor de la zona VIP la primul meci gazduit de Romania la Euro.

Popescu a anunta ca va sta tot la tribuna a doua, acolo unde si-a luat bilete inca dinainte de startul Euro. 

Gica Hagi a decis sa nu vina nici la aceasta partida de pe Arena Nationala. Fostul mare international a preluat banca Farului Constanta si a preferat sa stea alaturi de echipa in aceasta perioada.

"M-am pregatit de ploaie! (Unde va prinde ploaia astazi?) Acolo unde am bilet. La tribuna a doua. Daca acolo mi-am luat bilete, acolo merg.

(Si-au cerut scuze cei de la Federatie?) Nu trebuie sa-mi ofere niciun fel de scuze. Eu acolo mi-am luat bilete, acolo stau. Ma simt extraordinar. Sper sa fie si astazi cum a fost si la primul meci.

Gica Hagi si-a intrat in paine. De astazi e atrenorul echipei (Farul Constanta), trebuie sa stea acolo si sa se ocupe de echipa. La meciuri venim noi.

S-a apucat de atrenamente de o saptamana cu anumiti jucatori pe care voia sa-i vada. Astazi am anuntat si fuziunea cu Farul Constanta. Este un nou proiect la care noi tinem foarte mult si nu era alta persoana mai potrivita care sa preia banca tehnica a lui Farul.

La "optimi" poate il aduc", a spus Gica Popescu inaintea meciului dintre Ucraina si Austria.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!