Gica Popescu a venit singur la Arena Nationala! Unde va sta dupa scandalul biletelor si anuntul facut in legatura cu decizia luata de Hagi

Gica Popescu a sosit la Arena Nationala pentru a le vedea la lucru pe Ucraina si Austria.

Presedintele clubului Farul Constanta a luat decizia de a reveni la meciurile de pe Arena Nationala, dupa ce a refuzat sa mai participe la confrutarea dintre Macedonia de Nord si Ucraina din cauza scandalului care s-a starnit in urma distribuirii biletelor de la zona VIP la primul meci gazduit de Romania la Euro.

Popescu a anunta ca va sta tot la tribuna a doua, acolo unde si-a luat bilete inca dinainte de startul Euro. 

Gica Hagi a decis sa nu vina nici la aceasta partida de pe Arena Nationala. Fostul mare international a preluat banca Farului Constanta si a preferat sa stea alaturi de echipa in aceasta perioada.

"M-am pregatit de ploaie! (Unde va prinde ploaia astazi?) Acolo unde am bilet. La tribuna a doua. Daca acolo mi-am luat bilete, acolo merg.

(Si-au cerut scuze cei de la Federatie?) Nu trebuie sa-mi ofere niciun fel de scuze. Eu acolo mi-am luat bilete, acolo stau. Ma simt extraordinar. Sper sa fie si astazi cum a fost si la primul meci.

Gica Hagi si-a intrat in paine. De astazi e atrenorul echipei (Farul Constanta), trebuie sa stea acolo si sa se ocupe de echipa. La meciuri venim noi.

S-a apucat de atrenamente de o saptamana cu anumiti jucatori pe care voia sa-i vada. Astazi am anuntat si fuziunea cu Farul Constanta. Este un nou proiect la care noi tinem foarte mult si nu era alta persoana mai potrivita care sa preia banca tehnica a lui Farul.

La "optimi" poate il aduc", a spus Gica Popescu inaintea meciului dintre Ucraina si Austria.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies