Patrik Schick EURO

Fiasco in Italia, show la EURO! Cum s-a transformat eroul Cehiei contra Scotiei

Gazzetta dello Sport analizeaza traseul cehului in Serie A

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Iunie 2021, 22:13
Data actualizarii: Luni 14 Iunie 2021, 22:18

Schick a esuat la Roma, unde venise cu mari sperante, dupa primul sezon incurajator de la Sampdoria.O poveste care a inceput din start gresit: Schick nici nu ar fi trebuit sa ajunga la Roma, dupa ce fostul patron a blocat transferul, care s-ar fi ptutu face pentru doar 4.5 milioane de euro.

A ajuns astfel la Sampdoria, si dupa doar un sezon i-a convins pe cei de la Juventus sa il transfere. Pentru ca au fost probleme cu examenul medical, din cauza unei mici probleme la inima, intelegerea nu s-a realizat in timp util pentru activarea clauzei de reziliere de 25 milioane de euro si astfel Sampdoria a putut cere un pret mai mare.

Juventus a renuntat la afacere si astfel a intrat pe fir Roma. Era anul retragerii lui Totti, iar directorul sportiv din acea vreme, celebrul Monchi, a facut tot posibilul sa il transferepe Mahrez. Schick a fost astfel a doua optiune, un transfer facut in graba si fara un plan bine conturat pentru el, astfel ca acesta nu a reusit sa se adapteze. Schick a marcat doar 8 goluri in 58 de partide 

De ce a esuat Schick la Roma? Cei de la Gazzetta dello Sport spun ca motivul principal l-a reprezentat chiar noul talisman al Romei, Edin Dzeko, care ii ocupa pozitia favorita, si astfel Schick a jucat in mare parte aripa. 

Schick a sosit in locul nepotrivit la timpul nepotrivit, mai ales ca nici din punct de vedere fizic inca nu era maturizat.

Ce s-a intamplat de atunci? A crescut in inaltime si greutate, s-a casatorit, a devenit tata si astfel mental este acum mult mai puternic, si astfel azi a devenit unul dintre favoritii la Trofeul Puskas, cu golul lui fabulos contra Scotiei

Modifică setările cookies