Asta da inspiratie! Un roman a ghicit rezultatele din ziua cea mai nebuna de la Euro! Cat a castigat

Pariuri castig Euro EURO 2020 pariu EURO Asta da inspiratie! Un roman a ghicit rezultatele din ziua cea mai nebuna de la Euro! Cat a castigat
Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 29 Iunie 2021, 19:11
Data actualizarii: Marti 29 Iunie 2021, 19:14

Anumite bilete din pariuri sunt fascinante cu adevarat.

Pariurile sportive nu mai sunt demult un subiect necunoscut pentru microbisti, iar acum aceasta industrie a devenit foarte dezvoltata, fiind tot felul de oferte sau cote care mai de care mai interesante, menite sa aprinda imaginatia oameniilor.

Totusi, pentru a te declara castigator, este nevoie si de multa inspiratie, iar de ea a avut parte un parior roman, care a mizat pe cele doua meciuri nebune care s-au disputat luni la Campionatul European si care s-au dovedit a fi cu noroc la final pentru biletul omului.

Mai exact, acesta a mizat pe cele doua meciuri, terminate 3-3 dupa 90 de minute, iar tocmai asta a fost pariul lui, pe scor corect. Cota a fost similara pentru ambele partide, 65, iar cumulat acestea au dus la cota cotala de 4225. Din pacate pentru parior, acesta a mizat doar 2 lei, insa castigul este unul foarte bun chiar si asa, peste 8000 de lei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!