Unai Simon, făcut praf de spanioli după ce le-a luat apărarea nemților: ”Un marțian, nici măcar nu vreau să-l văd! E o rușine!”

Spania EURO 2024 Germania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 21:22
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 21:22

Spania s-a calificat în semifinalele EURO 2024, după ce a eliminat-o pe Germania, scor 2-1.

După meci, în Spania s-a iscat un adevărat ”război civil” după ce Unai Simon l-a contrazis pe un jurnalist care a spus că Germania a jucat murdar.

Unai Simon, făcut praf de jurnaliștii spanioli după ce i-a luat apărarea Germaniei

Jurnalistul spaniol de la Onda Cero, Fernando Burgos, l-a întrebat pe Unai Simon, portarul Spaniei, ce părere are despre ”jocul murdar” prestat de Germania în partida din sferturile de finală ale turneului final.

Burgos s-a lovit de o reacție neașteptată din partea lui Unai Simon, care s-a arătat iritat de întrebarea jurnalistului și le-a luat apărarea nemților.

Ulterior, într-o discuție cu jurnalistul Edu Garcia, Fernando Burgos a lansat un atac devastator la adresa lui Unai Simon.

Edu Garcia: ”Dragă Unai Simon, da, a fost un joc murdar din partea unor jucători germani, indiferent de ce spui tu!

Fernando Burgos: ”Nu țineți cont de ce spune Unai Simon! Când ești un marțian... Edu, el a crezut că vorbesc despre Spania că a jucat murdar. Nu poți veni aici cu atitudinea asta. Mă enervează când intervievez astfel de oameni. Este un jucător foarte bun, dar a venit aici enervat. El credea că vorbesc despre Spania. Nu mă cunoaște, nici eu nu îl cunosc, nici nu vrea să mă cunoască. Este o rușine, este patetic.

Edu Garcia: ”Poate continua să apere, pentru că o face bine.

Fernando Burgos: ”Da, dar să nu vină aici, pentru că nici măcar nu vreau să îl văd!

Ce a spus Unai Simon când Fernando Burgos a spus că Germania a jucat murdar

Un fotbal murdar? Mă surprinde ce spui despre ei. Eu nu cred asta. La un moment dat, Toni Kroos s-a așezat pe gazon pentru că era accidentat și avea dureri, iar noi nu am oprit jocul. Ulterior, noi am dat o minge în afara terenului, pentru că Nacho avea dureri, iar Toni ne-a înapoiat-o.

 

Cred că este un exemplu de ce reprezintă Toni și de ce este Germania. Cred că sunt cuvinte mult prea dure să spui că au avut un joc murdar. Cred că ne-am bucurat de 120 de minute de joc frumos, ambele echipe au jucat fotbal”, a răspuns Unai Simon.

VIDEO Rezumat Spania - Germania 2-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!