Starul Spaniei a auzit ce a spus un jurnalist spaniol despre Toni Kroos și a răbufnit: ”Sunt cuvinte mult prea dure!”

Spania EURO 2024 Germania Toni Kroos EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 19:06
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 19:13

Germania a suferit o eliminare dureroasă de la EURO 2024, după ce a pierdut în sferturile de finală în fața Spaniei, scor 1-2.

Unai Simon, iritat de întrebarea unui jurnalist spaniol

La finalul întâlnirii, la zona mixtă, un jurnalist spaniol l-a întrebat pe Unai Simon, portarul Spaniei, ce părere are despre ”jocul murdar” al Germaniei.

Germania a jucat un fotbal murdar! Așa cred eu, au primit nouă cartonașe galbene, l-au accidentat pe Pedri”, a spus respectivul jurnalist.

Întrebarea l-a iritat pe Unai Simon, care a răbufnit și l-a pus la punct pe jurnalist. Pentru a-l contrazice pe jurnalistul supărat, portarul spaniol a povestit un gest făcut de Toni Kroos în timpul meciului, într-un moment în care Nacho a acuzat dureri musculare.

Deși cu câteva minute mai devreme, spaniolii au refuzat să oprească jocul atunci când Toni Kroos a acuzat dureri, mijlocașul german le-a înapoiat mingea spaniolilor atunci când fostul său coleg de la Real Madrid a avut probleme.

Un fotbal murdar? Mă surprinde ce spui despre ei. Eu nu cred asta. La un moment dat, Toni Kroos s-a așezat pe gazon pentru că era accidentat și avea dureri, iar noi nu am oprit jocul. Ulterior, noi am dat o minge în afara terenului, pentru că Nacho avea dureri, iar Toni ne-a înapoiat-o.

Cred că este un exemplu de ce reprezintă Toni și de ce este Germania. Cred că sunt cuvinte mult prea dure să spui că au avut un joc murdar. Cred că ne-am bucurat de 120 de minute de joc frumos, ambele echipe au jucat fotbal”, a răspuns Unai Simon.

VIDEO Rezumatul meciului Spania - Germania 2-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!