VIDEO EXCLUSIV Tricolorii au ajuns la Frankfurt! Singurul jucător care le-a oferit autografe suporterilor români

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2024, 14:50
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2024, 14:50

România va juca ultimul meci din grupele EURO 2024 împotriva Slovaciei, partidă programată miercuri, de la 19:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Cu trei puncte acumulate din primele două meciuri, tricolorii mai au nevoie de un singur punct pentru a-și asigura calificarea în faza optimilor de finală.

Tricolorii au ajuns la Frankfurt! Ianis Hagi, singurul jucător care le-a oferit autografe fanilor români

Tricolorii au plecat în această dimineață din cantonamentul din Wurzburg către Frankfurt, orașul care va găzdui ultimul meci al echipei naționale din faza grupelor de la EURO 2024.

La primele două meciuri ale României, cu Ucraina (scor 3-0) și cu Belgia (scor 0-2), delegația României s-a deplasat cu trenul, însă, de această dată, tricolorii au făcut deplasarea cu autocarul. Înainte de a pleca spre Frankfurt, tricolorii au primit binecuvântarea preotului de la Parohia Ortodoxă din Wurzburg, Ghelasie Păcurar.

Ajunși la Frankfurt, tricolorii au fost așteptați la hotel de o mulțime de suporteri români, însă, cu o singură excepție, jucătorii echipei naționale s-au grăbit să se cazeze.

Singurul jucător care a mers în fața suporterilor și care a semnat autografe a fost Ianis Hagi, cel care în urmă cu doar câteva zile a fost acuzat că, după meciul cu Belgia, nu a rămas alături de restul echipei în fața suporterilor.

Campionatul European din Germania 2024 se desfășoară în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Clasamentul Grupei E de la EURO 2024

1. România – 3 puncte (3:2)

2. Belgia – 3 puncte (2:1)

3. Slovacia – 3 puncte (2:2)

4. Ucraina – 3 puncte (2:4)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!