"Suspendarea lui Jude Bellingham, o binecuvântare!" Discurs tăios din Anglia la adresa starului lui Real Madrid

jude bellingham campionatul european EURO 2024 Nationala Angliei EURO 2024 Jude Bellingham / Sursă: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 19:35
Data actualizarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 19:37

Jude Bellingham a marcat două goluri pentru Anglia la Campionatul European, însă este criticat din toate părțile pentru gestul obscen făcut la meciul cu Slovacia (2-1).

Jude Bellingham (21 de ani), starul Angliei, nu știe încă dacă va face parte din echipa de start a Angliei în sferturile de finală ale Campionatului European, după gestul obscen făcut la golul marcat în meciul cu Slovacia.

Din cauza termenului de 72 de ore acordat de UEFA tuturor părților implicate pentru a oferi explicații, este posibil ca Bellingham să-și afle pedeapsa cu puțin timp înainte de meciul din sferturile de finală ale Euro 2024 împotriva Elveției (sâmbătă).

  • Jude Bellingham / Sursă: Getty Images

Fostul fotbalist și expert TV din Anglia, Dietmar Hamann (50 de ani, 283 de meciuri pentru Liverpool), este de părere că o suspendare a lui Bellingham ar fi în beneficiul Angliei.

Jude Bellingham, criticat de Dietmar Hamann

"Gareth Southgate (antrenorul Angliei, n.r.) ar fi trebuit să-i scoată pe Bellingham sau pe Phil Foden mai devreme din echipă. Acum ar putea fi nevoit să-și încerce norocul dacă Bellingham va fi suspendat. Dacă va trebui să stea pe bară, ar putea fi chiar o binecuvântare. Asta ar putea chiar ajuta echipa. Trebuie să se întâmple ceva.

Toată lumea vede că echipa nu funcționează, mai puțin Southgate. Este o linie fină între loialitate (față de jucătorii care au dus greul, n.r.) și încăpățânare. Întotdeauna prefer colectivul jucătorilor individuali. De aceea, cred că elvețienii îi vor învinge pe englezi", a spus Hamann, potrivit Bild.

Conform regulamentelor oficiale, gesturile obscene sau actele ofensatoare pot fi sancționate cu cartonaș roșu. Acest lucru ar însemna că Bellingham ar putea rata meciul din sferturile de finală ale Campionatului European împotriva Elveției, programat sâmbătă - mai multe detalii AICI.

Anglia întâlnește Elveția, sâmbătă, de la ora 19:00, în sferturile de finală ale Campionatului European. Meciul va fi pe PRO TV și pe VOYO, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe SPORT.RO.

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze pot fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!