Slovacii s-au 'antrenat' pentru vacanță înaintea meciului cu România! Cum au fost surprinși

Slovacia campionatul european EURO 2024 nationala romaniei EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2024, 11:14
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2024, 11:25

România și Slovacia se întâlnesc în etapa a treia a grupelor Campionatului European din Germania, miercuri, de la ora 19:00.

Câţiva jucători importanți din selecționata Slovaciei au ales o modalitate inedită de a se relaxa înaintea meciului decisiv cu România, programat pentru miercuri la Frankfurt.

Fotbaliștii slovaci au petrecut ziua liberă pe un teren de golf din apropierea orașului Mainz, inspirați de succesul echipei naționale de hochei care a recurs la o tactică similară înaintea unui meci important.

Slovacii au ieșit la golf

Printre jucătorii care au participat la sesiunea de golf se numără Milan Skriniar, Ondrej Duda și Marek Hamsik. Deși accidentat, David Hancko a ținut să fie prezent și el, însoțit de medicul echipei. Hancko este o piesă importantă a defensivei slovace și recuperarea sa la timp pentru meciul cu România este esențială.

Staff-ul tehnic condus de Francesco Calzona speră ca această ieșire să contribuie la relaxarea jucătorilor vestiar. Slovacia are nevoie de un rezultat  pozitit în meciul cu Râmânia pentru a-și păstra șansele de calificare la Euro 2024.

Meciul Slovacia - România va avea loc miercuri, 27 iunie, de la ora 19:00, și va fi transmis în direct la PRO TV și pe VOYO.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!