VIDEO EXCLUSIV Revoltă înainte de România - Slovacia de la EURO 2024: ”Trebuie să mai existe și nebuni pe lumea asta!”

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2024, 12:28
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2024, 12:28

România va juca ultimul meci din grupele EURO 2024 împotriva Slovaciei, partidă programată miercuri, de la 19:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Tricolorii au nevoie de un singur punct pentru a-și asigura calificarea în faza optimilor de finală. În cazul unui rezultat de egalitate, ambele echipe se vor califica, iar presa internațională a sugerat că ar putea apărea un ”blat”.

Iasmin Latovlevici, despre un eventual ”blat” la România - Slovacia: ”Trebuie să mai existe și nebuni în lumea asta!”

Iasmin Latovlevici s-a declarat indignat de speculațiile făcute de presa internațională cu privire la un ”blat” la meciul România – Slovacia. Fostul jucător al echipei naționale exclude din start ipoteza unui aranjament și spune că un astfel de aranjament ar strica iremediabil imaginea fotbalistului român.

Îmi cer scuze, dar trebuie să mai existe și nebuni în lumea asta să creadă așa ceva. Nu cred că la nivelul ăsta... mă pufnește râsul, sincer. Eu nu cred așa ceva, sunt doar speculații să pună presiune. Cine îi bagă în seamă? Nici nu ar trebui să îi băgăm în seamă pe oamenii ăștia.

Nu există, nici nu are rost să mai discutăm. Eu sunt curios cine a scris asta! Nu știu despre ce vorbesc cei de afară, dar eu, ca sportiv, nu am cum, e în joc onoarea mea, caracterul meu. Nu există așa ceva! Va fi un meci la care eu sper să sară picioarele în sus, pe românește, și sper să fim noi cei care vom ieși cu bine”, a spus Iasmin Latovlevici la Studio EURO 2024.

Campionatul European din Germania 2024 se desfășoară în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Clasamentul Grupei E de la EURO 2024

1. România – 3 puncte (3:2)

2. Belgia – 3 puncte (2:1)

3. Slovacia – 3 puncte (2:2)

4. Ucraina – 3 puncte (2:4)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!