EXCLUSIV Reghecampf, neimpresionat de prima partidă de marți de la EURO: ”Dacă acesta a fost un meci spectaculos, al României cum a fost?”

Laurentiu Reghecampf EURO 2024 Turcia - Georgia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2024, 21:45
Data actualizarii: Marti 18 Iunie 2024, 21:52

Laurențiu Reghecampf, categoric în emisiunea Studio EURO 2024, de la Pro Arena.

Laurențiu Reghecampf a avut doar cuvinte de laudă la adresa României, dar și la adresa staffului tehnic al echipei naționale și suporterilor după partida de luni, cu Ucraina, dar a avut o reacție categorică și marți seară, după întâlnirea dintre Turcia și Georgia (scor 3-1), în direct în emisiunea Studio EURO 2024, de la Pro Arena!

Laurențiu Reghecampf, savuros după Turcia - Georgia

A fost un meci foarte bun la Dortmund, în care turcii s-au impus, iar georgienii au bifat primul meci și primul gol la Campionatul European. Întrebat cum i s-a părut partida dintre Turcia și Georgia, Laurențiu Reghecampf, fost antrenor la FCSB sau Universitatea Craiova, a spus că preferă partida dintre România și Ucraina.

”Dacă meciul acesta a fost spectaculos, meciul României cum a fost? Pentru noi, ca români, a fost un meci incredibil al României. Turcii sunt împinși de la spate și de fani, sunt cea mai numeroasă minoritate din Germania. Ei, turcii, joacă acum ca și cum ar juca acasă. Au fost multe meciuri în Europa în care turcii umpleau stadioanele când întâlneau germanii pe terenul lor.

E normal ca turcii să aibă susținere importantă din tribune. Georgia, pe care eu o cunosc bine, are jucători ambițioși, au aceleași caracteristici ca turcii”, a spus Laurențiu Reghecampf în emisiunea Studio EURO 2024, de la Pro Arena.

Laurențiu Reghecampf, la superlativ despre naționala României

Luni seară, întrebat despre meciul României cu Ucraina, Laurențiu Reghecampf a folosit un singur cuvânt să descrie victoria: ”incredibilă”. Fostul antrenor de la FCSB a fost prezent la Studio EURO 2024, emisiune transmisă în regim LIVE după fiecare meci de la European la Pro TV sau la Pro Arena.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!