Reacția lui Nagelsmann, selecționerul Germaniei, când a primit o întrebare despre sex

Julian Nagelsmann campionatul european EURO 2024 Nationala Germaniei EURO 2024 Julian Nagelsmann
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iunie 2024, 20:44
Data actualizarii: Sambata 29 Iunie 2024, 20:44

Julian Nagelsmann, selecționerul Germaniei, a făcut un obicei din a le oferit jucătorilor săi o motivație în plus în momentul în care câștigă.

După rezultate pozitive, antrenorul naționalei țării gazdă le permite soțiilor și familiilor jucătorilor să vină în cantonamentul de la Herzogenaurach.

În acest context, Nagelsmann a primit o întrebare despre sex din partea reporterului RTL: "Cu mult timp în urmă sexul era interzis înainte de joc, însă acum ai uneori iubitele sau soțiile în tabără. Când e stare de spirit mai bună? Când sunt femeile acolo sau când sunt plecate?"

Nagelsmann a vorbit despre atmosfera din jurul naționalei Germaniei

Nagelsmann a răspuns fără să clipească: "Întotdeauna este bine, dar diferit. Jucătorii au fost cei care au susținut că copiii pot alerga prin tabără fără să se simtă jenați de aceștia. Copiii pot oferi un climat foarte bun. Cred că acest lucru arată cât de bun este climatul la echipa națională.

Este bine și când familiile nu sunt acolo, pentru că jucătorii sunt concentrați doar la fotbal. Când familiile sunt acolo, nu se mai gândesc la ele, pentru că le au aproape. Este bine pentru jucătroi și pentru personal.

Calea pe care am ales-o consider că este cea potrivită", a spus Nagelsmann, potrivit Bild.

Germania întâlnește Danemarca sâmbătă seara, de la ora 22:00, în optimile de finală, și nu este exclus ca jucătorii germani să aibă parte de încă un tratament special în cazul unei victorii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!