VIDEO EXCLUSIV Răzvan Marin anunță că România va lupta cu șanse reale pentru calificarea la CM din 2026! Reacția entuziasmantă a mijlocașului

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2024, 19:34
Data actualizarii: Joi 04 Iulie 2024, 19:35

Răzvan Marin a fost invitat la Știrile Pro TV, joi seară, la câteva ore după ce România a revenit în țară de la EURO 2024.

Alături de Răzvan Marin, a fost în platoul Știrilor Pro TV și Radu Drăgușin. Marin, care a marcat două goluri pentru naționala României la turneul final, a tras primele concluzii de la Campionatul European, dar și cum s-au simțit trăirile de la nivelul gazonului.

Mijlocașul împrumutat de Cagliari la Empoli în sezonul precedent privește încrezător spre viitor și a transmis un mesaj către fanii care au încurajat naționala României la EURO 2024.

Răzvan Marin crede că România are șanse mari să ajungă la Cupa Mondială din 2026

Răzvan Marin a exprimat încrederea și determinarea echipei naționale a României după meciul cu Olanda din optimile de finală ale Campionatului European. În platoul Știrilor Pro TV, Marin a dezvăluit care sunt planurile României de viitor, dar și care e cea mai mare realizare în urma performațelor din Germania.

Tricolorii vor acum să meargă la Cupa Mondială din 2026, dorind să ducă pentru prima dată la un turneu final mondial selecționata, ultima dată fiind acolo în 1998, în Franța.

”Suntem foarte mândri de ce am realizat în Germania! Am făcut o țară fericită prin evoluțiile noastre! Cred că e cel mai important să readucem lumea alături de sport, de fotbal, să le redăm oamenilor speranța. Sperăm să nu ne oprim aici și să mergem mai departe!

Obiectivul e calificarea la Cupa Mondială din 2026, fără discuție!

(N.r – Despre sintagma Generația de Suflet) Sună bine, pentru că dăm totul la fiecare antrenament și la fiecare meci! Mister a venit cu această idee”, a spus Răzvan Marin, aflat în platoul Știrilor Pro TV.

România a plecat cu frutea sus de la EURO 2024

Naționala României, antrenată de Edward Iordănescu, a terminat pe primul loc în Grupa E. Tricolorii au reușit pentru a doua oară să treacă de faza grupelor la un Campionat European, prima dată fiind în 2000, dar acum au reușit să termine pe primul loc în grupă.

În optimi însă, România a fost învinsă de Olanda, scor 0-3. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!