VIDEO EXCLUSIV "Partidă istorică". Un fost selecționer al României a vorbit la superlativ despre victoria cu Ucraina

Anghel Iordanescu EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 10:50
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 10:55

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

După prima etapă a grupelor de la turneul final din Germania, România s-a aflat printre surprizele plăcute ale competiției, în urma victoriei cu Ucraina, scor 3-0. 

Tricolorii au făcut un meci tactic perfect şi s-au impus prin golurile marcate de Nicolae Stanciu (29), Răzvan Marin (53) şi Denis Drăguş (57) și se pregătesc de duelul cu Belgia, de sâmbătă (22 iunie), de la ora 22:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Anghel Iordănescu a vorbit despre succesul cu Ucraina

Fostul selecționer al României a dezvăluit că meciul cu Ucraina a fost cel mai bun al naționalei, în ultimii 25 de ani și a explicat cum au reușit să se impună tricolorii.

"Toți jucătorii au luptat pentru echipă. A fost un meci senzațional din toate punctele de vedere, fantastic! Sincer vă spun, rețineți!, cu toată sinceritatea vorbesc: eu nu am văzut echipa națională jucând perfect, așa cum a jucat cu Ucraina, în ultimii douăzecișicinci de ani! Niciodată echipa națională nu a mai avut o asemenea prestație! Au fost o partidă istorică, un rezultat istoric, un joc antologic!

Eu vorbesc acum ca fost antrenor al echipei naționale: luni seară am asistat la o lecție tactică, așa am ajuns la un asemenea rezultat. Chiar dacă adversarii au construit în unele momente, echipa noastră a dominat la toate capitolele: tactică, abordare, condiție fizică.

E adevărat că Ucraina a avut inițiativa în startul jocului și că a avut o posesie și după aceea, dar România a controlat jocul chiar și atunci când nu a avut mingea. L-a controlat prin poziționare. Echipa noastră a absorbit și a înghițit presiunea, iar când și-a creat momentele ei bune a reușit să și finalizeze!", a spus Anghel Iordănescu, potrivit Fanatik.


REZUMAT VIDEO România - Ucraina 3-0 (17 iunie 2024) pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!