Olandezii nu se tem de Kylian Mbappe! Ce au spus despre posibila revenire a  starului francez pe teren la meciul direct

kylian mbappe campionatul european EURO 2024 EURO 2024 Ronald Koeman
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2024, 09:14
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2024, 09:19

Olanda și Franța se întâlnesc, vineri, de la ora 22:00, în etapa a doua a grupelor Campionatului European din Germania.

Ronald Koeman, antrenorul Olandei, a declarat joi la o conferință de presă că nu este preocupat prea mult de soarta lui Kylian Mbappe, deoarece Franța are suficienți jucători de valoare care să-i ia locul.

"Trebuie să așteptăm și să vedem, dar Franța este atât de puternică încât dacă Mbappé nu joacă, va fi altcineva care va fi și el foarte bun. Sincer, nu m-am îngrijorat nici de asta, nu am nicio influență asupra a ceea ce se poate întâmpla", a susținut Koeman.

Koeman a trecut în revistă istoria meciurilor dintre Franța și Olanda și a subliniat că echipa sa a avut întotdeauna "multe probleme" în duelurile cu "Cocoșul galic". 

Tehnicianul olandez a precizat că Franța "joacă bine compact" și este "deosebit de puternică" pe tranziție. "Trebuie să fim solizi pe faza de atac a jocului și să avem răbdare", a spus el.

Meciul cu Polonia, lecție importantă pentru Olanda

"în meciul cu Polonia (câștigat de Olanda cu 2-1 printr-un gol marcat în prelungiri de Wout Weghorst) am învățat că trebuie să joci 90 de minute la un nivel ridicat, nu 60. De asemenea, trebuie să ai multă răbdare. Asta este adesea partea dificilă, vrei să joci cu curaj și îndrăzneală, dar trebuie să te gândești cum o faci când pierzi mingea. Asta este mult mai important decât în primul meci din cauza vitezei Franței", a adăugat el.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!