EXCLUSIV Mircea Lucescu știe ce echipă va completa grupa României la EURO 2024

Mircea Lucescu grupa România EURO 2024 Romania EURO 2024 Mircea Lucescu / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Decembrie 2023, 20:44
Data actualizarii: Sambata 02 Decembrie 2023, 20:44

România și-a aflat adversarele din grupa de la EURO 2024, după tragerea la sorți de la Hamburg.

Din prima urnă valorică, România va înfrunta naționala Belgiei. ”Tricolorii” au evitat și adversarii puternici din urna a treia, de unde sorții ne-au scos în cale Slovacia, iar din a patra urnă valorică va fi câștigătoarea play-off-ului B, cu care vom disputa și primul meci de la Munchen.

În luna martie, Bosnia se va duela cu Ucraina, iar Israel cu Islanda, urmând ca învingătoarele să se întâlnească în ”finala” pentru un loc la EURO 2024.

Mircea Lucescu, fostul selecționer al României, crede că Ucraina va completa grupa ”tricolorilor” de la turneul final.

Mircea Lucescu: ”Ucraina este o echipă puternică”

„Mergem pe aceeași linie extraordinară, am avut șansă deosebită. Am avut șansă deosebită și în preliminarii, avem și aici, trebuie să profităm de ea la maximum. E foarte echilibrată, Ucraina este o echipă puternică, cu jucători care evoluează în campionate puternice din Europa. 

Au căpătat o experiență deosebită în privința jocurilor de calificare. Aș adăuga la această tragere Polonia, Ucraina și Grecia. Sperăm că România va continua pe un trend ascendent. 

Cu Belgia putem juca, chiar dacă este o echipă puternică, cu jucători obișnuiți cu turneele finale. Ucraina, cum am spus, depinde de jucătorii care vor ajunge la turneul final, sănătoși și cu încredere în posibilitățile lor”, a spus Mircea Lucescu, în direct la PRO TV.

Cum se pot achiziționa bilete pentru EURO 2024

FRF anunță pe site-ul oficial că biletele la meciurile României de la EURO 2024 din Germania se pot cumpăra doar de la organizatorul UEFA, de pe website-ul uefa.com/euro2024/ticketing, începând cu 4 decembrie: ”Trebuie să vă creați un cont de utilizator pe acest portal și apoi să urmați pașii indicați de UEFA pentru achiziționarea de bilete. La debutul procedurii de cumpărare alegeți opțiunea FAN ROMANIA”.

În cazul în care cererea va depăși numărul biletelor alocate, UEFA va organiza o loterie pentru repartizarea acestora.

"Federația Română de Fotbal nu poate facilita, intermedia sau rezerva bilete pentru suporterii români. Toate operațiunile de ticketing se desfășoară exclusiv pe portalul UEFA Ticketing.

Vă recomandăm cu tărie să nu apelați la alte platforme de vânzare de bilete la EURO 2024. UEFA nu a autorizat nicio entitate în acest sens", a explicat federația.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!