GALERIE FOTO Nebunie în București! Fanii României au vizionat meciul cu Ucraina, la o temperatură de 35 de grade Celsius

Romania - Ucraina Bucuresti Fani EURO 2024 Fanii României au urmărit meciul cu Ucraina pe un ecran gigantic amplasat în Piața Revoluției / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Iunie 2024, 17:12
Data actualizarii: Luni 17 Iunie 2024, 21:28

România - Ucraina a fost primul meci al tricolorilor la EURO 2024. 

La Munchen tricolorii au jucat de o manieră încântătoare în meciul de debut. Cu un moral excelent după primul gol, elevii lui Edward Iordănescu s-au detașat în repriza a doua în uralele celor 30.000 de suporteri. 

Și de la București au fost susținuți tricolorii de către suporteri. În față la Ateneul Români, 5.000 de fani au aplaudat la scenă deschisă golurile tricolorilor, iar jurnalistul Sport.ro, Gabi Chirea, a surprins momentele de gală. Înaintea meciului, Loredana Groza și Marius Moga au interpretat melodia "Haide Romania!", o variantă a cântecului "Made in Romania", devenit deja cunoscut la nivel internațional.

  • Fanii României au urmărit meciul cu Ucraina pe un ecran gigantic amplasat în Piața Revoluției / Foto - Gabriel Chirea

Și în Centrul Vechi a fost spectacol. La toate terasele fanii tricolori au trăit la cote maxime meciul de la Munchen, totul pe o căldură sufocantă, de 35 grade Celsius. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!