VIDEO Marius Marin, fără secrete înainte de EURO 2024. Marele regret: "Va reveni și mai puternic!"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 21:37
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 21:47

EURO 2024 e transmis de Pro TV, Pro Arena și VOYO.

Mijlocaşul Marius Marin, ajuns printre primii în cantonamentul de la Mogoşoaia, declarat pentru FRF TV, că debutul său în tricoul naţionalei, la Under 21, l-a motivat în carieră. Atunci, în octombrie 2019, a văzut cartonaşul roşu după doar 56 de secunde. El spune că este pregătit să facă şi "treaba murdară", pentru ca România să câştige.

Marius Marin: "România a avut unitate în această campanie"

"De abia aşteptam momentul revenirii la naţională, aici mă simt ca acasă. După acel meci, eram cu părinţii, eram distrus, îmi doream mult să joc la naţională, am luat roşu după un minut jumate, chiar am zis că acela să fie punctul de pornire şi uite aşa s-a întâmplat, mulţumită lui Dumnezeu. România a avut în această campanie unitate şi spirit de echipă.

Nu ştiu dacă voi marca pentru naţională, cea mai mare mândrie a fost să joc, darmite să marchez. Sper să fac eu treaba murdară, să zic aşa, numai să facem o figură frumoasă şi să adunăm puncte şi să trecem de grupe la Euro", a declarat Marius Marin.

Marius Marin: "Moruțan va reveni și mai puternic"

El regretă accidentarea lui Olimpiu Moruţan şi absenţa acestuia de la Euro-2024. "Suntem prieteni foarte buni, ştiu că îşi dorea foarte mult să vină la naţională. Ştiu că va reveni mai puternic".

Echipa naţională a României va susţine două meciuri amicale înaintea participării la Euro-2024: cu Bulgaria în 4 iunie, de la ora 21.30, şi Liechtenstein în 7 iunie, de la ora 21.00. Ambele partide se vor disputa pe stadionul Steaua..

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!