Declarație neașteptată a unui star de la Real Madrid: "City este cea mai bună echipă din lume"

Real Madrid Champions League Manchester City Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 21:10
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 21:36

Real Madrid se pregătește pentru duelul cu Borussia Dortmund, din finala Champions League, partidă la finalul căreia madrilenii pot câștiga al 15-lea trofeu Champions League.

Madrilenii s-au calificat în actul final după ce au trecut de Bayern Munchen (2-2 în tur, 2-1 în retur), în timp ce Borussia Dortmund a învins-o în semifinale pe PSG (1-0 în tur, 1-0 în retur).

Finala Champions League se va disputa sâmbătă seară pe stadionul Wembley din Londra, iar madrilenii vor face deplasarea încă de joi seară.

Rodrygo a vorbit despre rivalitatea cu Manchester City

Într-un interviu acordat pentru revista GQ, Rodrygo a mărturisit că eliminarea celor de la Manchester City, în faza sferturilor de finală, a reprezentat cea mai importantă reușită în drumul spre traseu, ținând cont că o consideră cea mai puternică echipă din lume. 

"Să fiu sincer, știam că sunt mai buni. Pentru mine, sunt cea mai bună echipă din lume, cea care arată cel mai bun fotbal. Cred că cei mai dificili rivali au trecut deja, dar asta nu înseamnă că acum va fi ușor. Cu Bayern a fost greu, iar cu Borussia va fi foarte greu. 

Se spune că Real nu pierde niciodată finalele, sper că va fi așa și acum. Mereu am văzut cum câștigă toate finalele și sper ca vom continua așa", a declarat Rodrygo într-un interviu acordar pentru GQ Magazine.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!