Luka Modric, ținta criticilor după Croația - Albania 2-2: ”Să spunem lucrurilor pe nume!”

Croatia Albania EURO 2024 Luka Modric EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 19:54
Data actualizarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 19:54

A fost un meci nebun la partida dintre Croația și Albania din grupele EURO 2024, scor 2-2.

Cei care au deschis scorul în partida din Hamburg au fost albanezii. Laci a deblocat tabela după doar 11 minute, iar Modric & Co. au căutat golul egalării. Acesta a venit abia în minutul 74, la reușita lui Kramaric. Două minute mai târziu, stadionul a explodat după ce Gjasula a trimis în propria poartă, iar Croația a trecut în avantaj.

Luka Modric, criticat dur în presa din Croația

Tot Gjasula a fost cel care și-a reparat greșeala, iar, în minutul 90+5, acesta l-a învins pe Livakovic și a restabilit egalitatea.

Așadar, Croația rămâne pe ultima poziție în Grupa B, cu un singur punct acumulat, la egalitate cu Albania, dar cu un golaveraj mai slab.

Antrenorul croat Tomislav Ivkovic a criticat dur reprezentativa pregătită de Zlatko Dalic, dar și deciziile selecționerului, care în opinia sa a ales să se bazeze pe niște jucători ieșiți din formă.

Ivkovic susține că acesta este și cazul lui Luka Modric, despre care a spus că nu mai este fotbalistul din urmă cu câțiva ani.

Sunt în fotbal de foarte mult timp și totul a fost clar încă de dinainte de acest turneu final, la fel cum a fost și pentru Dalic. A stat în spatele acestor jucători, deși era clar că ei sunt ieșiți din formă.

Nu îi critic, dar aceasta este situația. Juranovic nu joacă la Union.  Perisic, care este un profesionist desăvârșit, a fost cel care a dus meciul la final. Brozovic nu mai este la același nivel ca înainte. Așteptăm să se întâmple ceva și nu se întâmplă nimic. Din punct de vedere critic, pot să spun asta. Trebuie să fim sinceri. Nu s-a terminat încă și trebuie să spunem lucrurilor pe nume înainte de meciul cu Italia.

Toți îl percep pe Modric ca pe un tată care le oferă încredere. A făcut lucruri incredibile în cariera sa și acești băieți îi sunt datori pentru tot restul vieții. Îmi cer scuze în fața lui Modric, dar trebuie să spun ceea ce văr. Nu mai este jucătorul care era”, a spus Tomislav Ivkovic, conform Jutarnji.

VIDEO Rezumatul partidei Croația - Albania 2-2

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!