L'Equipe îl contrazice pe Deschamps! Ultimele detalii despre situația lui Kylian Mbappe

kylian mbappe campionatul european Didier Deschamps EURO 2024 EURO 2024 Kylian Mbappe / Sursa: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2024, 11:01
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2024, 11:05

Kylian Mbappe a suferit o fractură nazală în meciul său de debut la EURO 2024, împotriva Austriei.

La antrenamentele de joi, starul francez s-a antrenat cu o mască pe față, însă jurnaliștii de la L'Equipe scriu că acesta nu se poate pregăti la capacitate maximă, ceea ce-l face incert pentru meciul cu Olanda.

"Mbappe a evitat contactul cu ceilalți jucători la antrenament, concentrându-se pe lovituri la poartă alături de Eduardo Camavinga. Nu a purtat masca în timpul exercițiilor individuale, dar a pus-o înapoi pentru a se proteja de eventuale lovituri cu mingea la finalul antrenamentului.

Deși staff-ul medical nu s-a opus participării lui Mbappe, surse din interiorul echipei indică spre un forfait al atacantului vineri", au scris francezii.

Deschamps a anunțat că Mbappe ar putea fi pe teren la meciul cu Olanda

Totuși, Didier Deschamps, antrenorul Franței, a lăsat de înțeles la conferința dinaintea meciului că Mbappe ar putea intra pe teren la meciul cu Olanda.

"Kylian se simte bine, nasul s-a dezumflat un pic, vom vedea până în ultimul moment în funcție de cum se simte", a spus Deschamps.

Mbappe s-a accidentat în urma unui duel cu fundaşul austriac Kevin Danso, luni, la Dusseldorf, la debutul Les Bleus la EURO 2024. Miercuri, el s-a antrenat separat, cu un bandaj pe nas, sub comanda unui preparator fizic.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!