Joey Veerman, apărat de colegi înaintea meciului cu România: "Unele comentarii au mers prea departe"

Joey Veerman campionatul european EURO 2024 nationala Olandei nationala romaniei EURO 2024 Joey Veerman / Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2024, 18:55
Data actualizarii: Vineri 28 Iunie 2024, 18:58

E tensiune în jurul naționalei Olandei înaintea meciului cu România, însă liderii Virgil van Dijk și Nathan Ake au încercat să liniștească apele.

Mijlocașul Joey Veerman a avut o evoluție ștearsă împotriva Austriei, în ultimul meci din grupe, scor 2-3, motiv pentru care a fost schimbat la pauză, iar acest lucru a stârnit tensiune în jurul neerlandezilor.

Totuși, Virgil van Dijk și Nathan Ake i-au luat apărarea colegului lor, susținând că tuturor fotbaliștilor li se întâmplă să facă meciuri slabe.

Joey Veerman, apărat de Virgil van Dijk și Nathan Ake

"Știm că asta face parte din joc. Toată lumea a avut un meci prost la un moment dat. Este păcat că unele comentarii și opinii din mass-media au mers prea departe", a spus Nathan Ake, al doilea căpitan la Olandei, adăugând: "Ieri, familiile a fost cu noi și am avut o zi liberă. A fost bine să ne deconectăm puțin de la fotbal."

Van Dijk a completat spusele lui Ake: "S-a spus că pentru Veerman s-a terminat cu echipa națională. Este foarte dureros pentru el personal. Desigur, nu a jucat bine, dar nu are nicio intenție de a greși pasele. Și momentele dificile fac parte din joc. Am vorbit mult cu el. Este bine".

  • România - Olanda va putea fi urmărit, marți, de la ora 19:00, ÎN DIRECT la PRO TV și pe VOYO.

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor pot fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!