VIDEO EXCLUSIV Ion Țiriac nu vrea să mai audă de comparațiile între Gheorghe și Ianis Hagi

Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 01 Decembrie 2023, 00:02
Data actualizarii: Vineri 01 Decembrie 2023, 00:03

Ion Țiriac a vorbit despre Gheorghe și Ianis Hagi, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV și Sport.ro. 

Ion Țiriac crede că rețeta succesului în viitorul fotbalului românesc depinde de înființarea altor douăzeci de academii de fotbal care să oglindească eforturile depuse de Gheorghe Hagi în Constanța. 

Ion Țiriac: „Ianis e un mare jucător de fotbal. Dar de ce comparați totdeauna fiul cu tatăl?”

Întrebat dacă Ianis Hagi poate străluci la EURO 2024 la fel ca tatăl său, în Cupa Mondială din 1994, miliardarul român l-a lăudat pe fiul fotbalistului recunoscut drept cel mai bun din istoria fotbalului românesc, dar nu s-a abținut să nu îndemne presa în a nu-i mai compara pe cei doi fotbaliști ai familiei Hagi.  

  • Gheorghe Hagi

„Ianis e un mare jucător de fotbal. Dar de ce comparați totdeauna fiul cu tatăl? Niciodată! Lăsați-l pe fiecare să facă ceea ce face mai bine,” a declarat Ion Țiriac, într-un interviu acordat exclusiv PRO TV și Sport.ro. 

Ion Țiriac (84 de ani) a vorbit într-un interviu acordat PRO TV despre Simona Halep (32 de ani) și statutul deosebit pe care jucătoarea din Constanța îl are, în istoria sportului românesc. 

„O vom revedea pe Simona jucând tenis?”, a fost întrebarea primită de miliardarul român, care a răspuns într-o manieră convingătoare, dar și distractivă, silabisind numele celui mai vechi turneu de tenis din istorie. 

„Eu sper cu toată dragostea pe care o avem pentru Simona Halep. Multă lume a uitat cine e Simona Halep. Nu, nu. Simona Halep e cea care v-a dat Wimbledonul. Wim-ble-don-ul! O să așteptăm multe decenii, din păcate, să mai vedem pe cineva care ne dă Wimbledonul,” a declarat Ion Țiriac, în exclusivitate pentru PRO TV. 

Cât despre revenirea Simonei Halep în circuitul WTA, Țiriac se așteaptă ca Halep să se poată apăra eficient în fața Tribunalului de Arbitraj Sportiv, de la Lausanne. 

„Să sperăm că le vine mintea la cap ăstora, iar ea se va apăra cum trebuie să se apere,” a adăugat Ion Țiriac, în același interviu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!