GALERIE FOTO Ion Țiriac ripostează: „Eu m-aș întreba cum a câștigat Serena toate Wimbledonurile”

Ion Tiriac Serena Williams Simona Halep Wimbledon Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 09 Noiembrie 2023, 14:20
Data actualizarii: Joi 09 Noiembrie 2023, 14:28

Ion Țiriac pune la îndoială anumite prestații ale Serenei Williams, în contextul în care sportiva din Michigan a folosit, de-a lungul carierei, numeroase medicamente, folosindu-se de celebrele scutiri pentru uz terapeutic. 

Ion Țiriac (84 de ani) a ripostat, în urma declarațiilor controversate făcute de Serena Williams, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru patru ani din tenisul profesionist.

„8 e un număr mai bun,” a scris americanca pe platforma X, insinuând că dopajul cu Roxadustat - inexistent în vara anului 2019, în cazul Simonei Halep - ar fi ajutat-o pe româncă să o învingă pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2, în ultimul act al turneului de la Wimbledon

Serena Williams a câștigat de șapte ori turneul de la Wimbledon, în proba individuală

„Pe Mouratoglou îl cunosc foarte puțin. Am fost o singură dată la el. Despre domnul Mouratoglou, antrenor de tenis, nu știu ce să spun. Dumnealui are o uzină acolo, face 50-60 de tineri în fiecare an.

Dar eu înțeleg că Serena a avut derogări la medicamente. Nu o dată sau nu de două ori. De 5-7-10 ori, cât a stat la dumnealui. Eu m-aș întreba cum a câștigat toate Wimbledonurile.

Serena a zis `Halep m-a bătut în 56 de minute. Mi-a dat o palmă cum nu am luat toată viața mea. Ce ar fi să mai cer un Wimbledon?`. Dar celelalte cum au fost?”, a spus Ion Țiriac, conform Digisport


Simona Halep are două titluri de mare șlem în palmares, cucerite la Roland Garros, în 2018, și la Wimbledon, în 2019. În ambele finale, constănțeanca a învins americance - Sloane Stephens, respectiv Serena Williams. 


Marea asemănare între Simona Halep și Maria Sharapova, punctată de Horia Tecău în emisiunea Poveștile Sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!