Invazie de țânțari în cantonamentul Germaniei! Antrenamentele nemților, afectate de micile insecte

Julian Nagelsmann campionatul european EURO 2024 Nationala Germaniei EURO 2024 Julian Nagelsmann / Sursa: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2024, 13:45
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2024, 15:20

Fotbaliștii germani se luptă cu o „invazie a țânțarilor” în cantonamentul lor de la Euro 2024, care cauzează probleme națiunii gazdă, după cum a dezvăluit Julian Nagelsmann.

Nemții au fost una dintre primele echipe care și-au garantat locul în optimile de finală ale Campionatului European după ce au trecut prin faza grupelor neînvinși și au impresionat împotriva Scoției și Ungariei.

În contonament lucrurile nu stau prea bine pentru nemți. Potrivit Dailymail, țânțarii care s-au înmulțin incontrolabil din cauza inundațiilor anterioare din Germania au coborat în tabara Adidas folosită de Nagelsmann și echipa sa.

Nemții nu se pot antrena din cauza țânțarilor

Locația Adidas „Home Ground” este amplasată într-o pădure și oferă toate facilitățile de lux necesare pentru a menține în formă sportivi de top, inclusiv o piscină în aer liber și zone de relaxare premium.

Cu toate acestea, încercările de a uni echipa prin activități făcute în jurul piscinei și în alte părți ale bazei continuă să fie perturbate de țânțari, care îi atacă neîncetat pe fotbaliștii lui Nagelsmann.

"Avem invazie de țânțari. Când vrem să ieșim, trebuie să ne asigurăm că bate puțin vânt, ca nu fie atât de mulți țânțari. Dacă nu, trebuie să mergem la birou", a dezvăluit antrenorul german.

Germania va evolua în optimile de finală ale Campionatului European, peste 5 zile, la Dortmund, în compania Elveției.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!