NEWS ALERT Încă un veteran din naționala Germaniei își anunță retragerea: "Probabil a fost ultimul meci"

Thomas Muller EURO 2024 Germania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 23:45
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 23:45

Germania a părăsit Campionatul European în faza sferturilor de finală, după 1-2 contra Spaniei, iar din toamnă ar urma să existe mai multe schimbări importante la nivelul lotului.

Pe lângă Toni Kroos, de la naționala Germaniei ar urma să se retragă și Thomas Muller (34 de ani). Atacantul de la Bayern Munchen a făcut anunțul după partida cu Spania.

Thomas Muller spune că sunt șanse foarte mari să se retragă de la naționala Germaniei

"Este foarte probabil ca acesta să fi fost ultimul meu meci internațional", a declarat Thomas Muller, potrivit Sky Sport.

Thomas Muller a fost unul dintre cei mai afectați jucători ai Germaniei după eliminarea de la EURO 2024. La finalul meciului, fotoreporterii au surprins câteva cadre elocvente (vezi GALERIA FOTO).

  • Thomas Muller ocupă locul 3 în clasamentul jucătorilor germani cu cele mai multe meciuri la echipa națională (131). Este depășit doar de Lothar Matthaus (150) și Miroslav Klose (137).

În ceea ce privește echipa de club, Thomas Muller mai are un singur an de contract cu Bayern Munchen, unicul său club din carieră. 

  • 35 de ani va împlini Thomas Muller pe 13 septembrie

Muller a debutat la naționala Germaniei în 2010 și a devenit campion mondial în 2014, turneu final la care a fost om de bază, cu 5 goluri marcate. Atacantul lui Bayern a strâns în total 131 de meciuri la echipa națională și a înscris 45 de goluri.

La EURO 2024, Thomas Muller a jucat foarte puțin - 16 minute contra Scoției și 40 împotriva Spaniei. La partidele cu Ungaria, Elveția și Danemarca a fost rezervă neutilizată.

VIDEO Rezumat Spania - Germania 2-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!