GALERIE FOTO Imagini de colecție cu jucătorii României, alături de partenerele lor. Au sărbătorit alături de fotbaliști, în tribune

Romania Allianz Arena EURO 2024 Ucraina EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Iunie 2024, 22:50
Data actualizarii: Luni 17 Iunie 2024, 22:54

România a debutat cu o victorie superbă la EURO 2024, scor 3-0 cu Ucraina, în primul meci din grupa E.

Tricolorii au reuşit o victorie istorică, a doua a lor la Campionatul European, la 24 de ani de la precedenta (3-2 cu Anglia), deşi porneau cu şansa a doua în acest meci.

România a făcut un meci tactic perfect şi s-a impus prin golurile marcate de Nicolae Stanciu (29), Răzvan Marin (53) şi Denis Drăguş (57).

România a dat dovadă de determinare şi pragmatism, deşi a avut o posesie inferioară (34%-66%), fiind superioară la şuturile pe poartă (5-2). România va juca următoarele meciuri cu Belgia pe 22 iunie (Koln, 22:00) şi cu Slovacia pe 26 iunie (Frankfurt).


România - Ucraina | Bucuria de final a tricolorilor, alături de fani pe www.sport.ro

Spectacol în tribune, pe Allianz Arena

În tribunele stadionului din Munchen au fost prezenți peste 30.000 de suporteri ai tricolorilor, printre aceștia aflându-se și membrii familiilor jucătorilor români.

La final, fotbaliștii s-au bucurat alături de cei dragi pentru victoria importantă obținută în debutul de la EURO 2024, numeroase fotografii apărând pe rețelele de socialziare. 

"E o victorie memorabilă, nu știu dacă aș putea găsi cuvinte pentru a le mulțumi suporterilor de aici și de pretutindeni. Înainte de orice aș vrea să le mulțumesc băieților, îi felicit și îi strâng în brațe. Au bătut recorduri în acest meci.

Și ei (n.r.: jucătorii Ucrainei) știau multe lucruri despre noi, noi am interpretat foarte bine în majoritatea timpului ce ne-am propus, mă bucură că e o victorie categorică și mă bucur că n-am primit gol", a declarat Edward Iordănescu, la finalul partidei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!