VIDEO EXCLUSIV Grijă la nas, Kylian! :) Ce a declarat despre duelul cu „killerul” Pepe, care va fi în direct la PRO TV și pe VOYO

Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 19:20
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 19:20

Kylian Mbappe și Pepe sunt separați de 16 ani, ca vârstă, dar de nedespărțit pe terenul de fotbal, la cel mai înalt nivel competițional.

Kylian Mbappe și Pepe sunt separați de 16 ani, ca vârstă, dar de nedespărțit pe terenul de fotbal, la cel mai înalt nivel competițional.

Vineri, 5 iulie, de la ora 22:00, francezii și portughezii se vor duela pentru un loc în semifinalele campionatului european, în direct și în exclusivitate la PRO TV și pe VOYO

Kylian Mbappe: „Pepe nu e niciodată ușor de trecut.”

Prefațând duelul cu Pepe, unul dintre cei mai agresivi fundași centrali din lume, Kylian Mbappe nu s-a referit la fractura nazală pe care a suferit-o în primul meci pe care l-a jucat la EURO 2024, în compania Austriei.

Masca de protecție de care s-a plâns ar trebui să îl protejeze pe fotbalistul Realului de posibile agravări. 

„Pepe e o legendă. E incredibil să joci, la 41 de ani, în sferturile unui campionat european.”

„Nu e niciodată ușor de trecut. Merită tot respectul. E o legendă a cluburilor FC Porto și Real Madrid, dar și a echipei naționale portugheze.

Să fii titular în sferturile unui campionat european, la 41 de ani, e incredibil. Nu e ceva ce mulți pot să atingă. Are tot respectul meu, dar pe teren va fi diferit. E o onoare să joc împotriva lui, e o legendă. Nu cred că cineva a reușit ceea ce a putut el,” a declarat atacantul francez, cu o zi înainte de marele duel dintre Portugalia și Franța.

Portugalia - Franța e în direct și în exclusivitate la PRO TV și pe VOYO vineri, 5 iulie, de la ora 22:00. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!