Kylian Mbappe îl regretă pe Paul Pogba: "Cu el, trebuia doar să alergi"

kylian mbappe EURO 2024 Paul Pogba EURO 2024 Kylian Mbappe / Sursa: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 09:18
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 09:26

Franța va juca vineri seara împotriva Portugaliei în sferturile de finală ale Campionatului European (ora 22:00), în direct la PRO TV și pe VOYO.

Naționala cocoșului galic a marcat un singur gol până acum la Euro (are trei în total, însă două sunt autogoluri) și este criticată pentru lipsa de creativitate și de profunzime a jocului.

Starul francez Kylian Mbappe are o explicație pentru asta: "Un atacant trebuie să se adapteze mereu la toate situațiile, la coechipierii săi și la calitățile lor. Mulți oameni fac comparații cu jocul pe care îl practicam când am venit la națională, dar aveam alți jucători atunci."

  • Kylian Mbappe / Sursa: Getty Images

Paul Pogba, regretat de Mbappe. Mijlocașul central a fost suspendat în februarie pentru patru ani din cauza unei încălcări a regulilor antidoping: "La mijlocul terenului, de exemplu, îl aveam pe Paul Pogba. Cu el, tot ce trebuia să faci era să-ți pleci capul, să alergi și să strigi, și știai că mingea va ajunge la la picioarele tale."

Mbappe, despre naționala Franței

Mbappe a explicat de ce jocul actual al Franței nu poate semăna cu cel din trecut: "Cu jucătorii pe care îi am acum, poate că nu vom putea juca la fel de profund, pentru că nu este punctul lor forte. 

Dacă vor fi spații, voi profita cu siguranță de ele. Dar nu cred că am revenit complet la nivelul meu anterior. Pentru a fi la sută la sută, foarte exploziv și rapid, am nevoie de o bună pregătire fizică. O voi face cu clubul meu începând cu această vară."

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!