EXCLUSIV Florin Răducioiu a numit cei mai buni tricolori din meciul cu Slovacia: ”Mulțumesc, Edi, că l-ai băgat!”

Florin Raducioiu EURO 2024 Romania Slovacia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iunie 2024, 00:32
Data actualizarii: Joi 27 Iunie 2024, 00:33

România s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2024 de pe primul loc în grupa E.

În optimi, tricolorii lui Edi Iordănescu se vor duela cu Olanda, care a încheiat pe a treia poziție din grupa D. Meciul România - Olanda se va disputa marți, de la 19:00. 

Florin Răducioiu: ”Niță și Ianis Hagi au fost cei mai buni jucători de pe teren!”

Chiar dacă s-a arătat foarte fericit pentru calificarea tricolorilor în optimile de finală, Florin Răducioiu consideră că partida contra Slovaciei se putea încheia cu orice rezultat.

Fostul mare fotbalist a ținut să scoată în evidență doi jucători ai echipei naționale, Florin Niță, care a avut o prestație de zile mari la Frankfurt și Ianis Hagi, cel care a scos penalty-ul transformat de Răzvan Marin.

Răducioiu a dezvăluit că i-a scris un mesaj fiului lui Gică Hagi în care i-a urat să marcheze un gol împotriva Olandei.

Nu vreau să micșorez meritul băieților, ar fi culmea, dar dacă vorbim despre meci, au fost dominați mai tot timpul, slovacii au avut ocazii mai mari, mai importante, au fost mai agresivi și credeam că putem ieși învinși.

Vreau să fac o mențiune specială despre cei mai buni doi jucători de pe teren în opinia mea: Niță, care ne-a salvat rezultatul, și Ianis Hagi. Îți mulțumesc Edi că l-ai băgat, pentru că îl știam pe acest puști. A jucat foarte bine, îi mai lipsește un singur lucru, golul.

De altfel, i-am lăsat un mesaj, sunt sincer, pentru că este un copil la care eu țin foarte mult, țin la toți. L-am felicitat pentru prestația foarte bună și că ’Îți mai lipsește un singur lucru, să dai gol, și îți doresc ca în meciul cu Olanda, de ce nu, să dai gol”, a spus Florin Răducioiu la emisiunea Studio EURO 2024.

VIDEO Rezumatul meciului România - Slovacia 1-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!