"Este momentul nostru!" Rodion Cămătaru a vorbit cu presa din Olanda înaintea meciului din optimi

Rodion Camataru campionatul european EURO 2024 EURO 2024 Rodion Cămătaru / Sursă: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iunie 2024, 20:56
Data actualizarii: Duminica 30 Iunie 2024, 20:59

România - Olanda, marți, ora 19:00, în optimile de finală ale Campionatului European.

Tricolorii speră ca EURO 2024 să fie punctul de cotitură pentru fotbalul românesc, lucru evidențiat și de Rodion Camataru, fostul jucător al lui Heerenveen.

"Este momentul nostru, avem un colectiv puternic și jucăm cu adevărat ca o echipă de doisprezece oameni, pentru că poporul român este în spatele echipei. Toată lumea este entuziasmată. Cum e în Olanda după înfrângerea cu Austria? Sunt oamenii încă supărați? Nu e nevoie, scrieți doar: e doar România, nu suntem atât de buni", le-a spus Rodion Camataru olandezilor de la Volkskran.

  • Rodion Cămătaru / Sursă: Getty Images

Cămătaru, încrezător că tricolorii pot bate Olanda

Fostul mare internațional și-a exprimat în glumă speranța că Olanda va trata de sus naționala României pentru ca tricolorii să aibă o șansă în plus marți.

"Sper că ne subestimează. Atunci avem o șansă. Chiar nu avem stele, cum are Olanda", a mai spus Cămătaru.

România joacă împotriva Olandei marți, de la ora 19:00, la Munchen în optimi de finală. Toată România ar vrea să fie în tribune, spune Cămătaru: "E frumos, se simte din nou un pic ca pe vremuri."

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!