VIDEO "Ești atât de bun la EURO, la club cum de nu joci meci de meci?" Răspunsul lui Andrei Rațiu înainte de România - Olanda

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iunie 2024, 19:19
Data actualizarii: Duminica 30 Iunie 2024, 19:20

Andrei Rațiu (26 de ani), fundașul dreapta al naționalei României, a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu Olanda, din optimile de finală ale EURO 2024.

"Ai fost atât de bun la EURO încât ne întrebăm de ce în Spania nu ești om de bază, cum de nu joci meci de meci. Se întâmplă ceva anume, vei schimba echipa în vara asta?", a fost una dintre întrebările primite de Andrei Rațiu.

Andrei Rațiu: "Eu fac tot ce pot să joc la Rayo Vallecano, dar decizia o are antrenorul"

Fotbalistul legitimat la Rayo Vallecano a preferat să nu intre în detalii și a replicat scurt: "Eu fac tot ce îmi stă în putință ca să joc, dar decizia o are antrenorul. Eu nu pot să fac mai mult".

Întrebat despre informațiile apărute în presa internațională, potrivit cărora anumite echipe din Anglia sau Italia ar vrea să îl transfere după EURO 2024, Andrei Rațiu a spus: "Cred că e momentul să vorbim de echipa națională. Ne așteaptă un meci foarte important și nu vreau să mă uit mai departe de echipa națională".

Chiar dacă Rațiu impresionează la naționala României, la Rayo Vallecano a jucat puțin în ultimul sezon - doar 12 partide în LaLiga (6 ca titular). Clubul din LaLiga a preferat de obicei să mizeze pe Ivan Balliu (32 de ani), un albanez care a fost și el prezent la EURO 2024 cu naționala sa.

În ultimele zile, publicația spaniolă Mundo Deportivo a scris că Rayo Vallecano i-ar fi stabilit o sumă de transfer lui Andrei Rațiu în valoare de 10 milioane de euro. Din suma încasată pentru Andrei Rațiu, Rayo Vallecano va trebui să cedeze 50% către Villarreal, club care l-a crescut pe român.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!