"E corect?" Ce a spus selecționerul Ucrainei când a auzit de scenariul din grupa României

Serghei Rebrov Belgia EURO 2024 Romania Ucraina EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2024, 20:17
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2024, 20:15

Miercuri, de la ora 19:00, se joacă meciurile Slovacia - România și Ucraina - Belgia, în urma cărora se vor stabili echipele din grupa E care vor merge în optimile de finală ale EURO 2024.

Cu o rundă înainte de finalul grupei E, România, Belgia, Slovacia și Ucraina au toate câte 3 puncte. În cazul în care ambele meciuri se vor încheia la egalitate, Ucraina va termina pe locul 4 și va fi eliminată pentru că ar avea cel mai slab golaveraj.  

Serghei Rebrov: "Trebuie să învingem Belgia!"

La conferința de presă susținută înaintea meciului cu Belgia, de la Stuttgart, lui Serghei Rebrov i-a fost prezentat scenariul în care Ucraina ar fi eliminată cu 4 puncte în grupă și a fost întrebat dacă i se pare corect ca o echipă care are 4 puncte într-o grupă să fie eliminată, iar alta cu 3 puncte, dintr-o altă grupă, să meargă în optimi.  

"Nu știu dacă este corect sau nu, însă dacă vom termina pe locul 4 cu 4 puncte, atunci merităm acel loc 4.  M-am uitat aseară la meciul dintre Italia și Croația. Consider că ambele echipe ar fi meritat să meargă în optimi, însă așa este regulamentul competiției și trebuie să ne adaptăm.

Având în vedere că riscăm să nu ne calificăm cu 4 puncte, trebuie să facem tot posibilul pentru a învinge Belgia", a spus selecționerul Ucrainei, Serghei Rebrov.

  • Ucraina are garantată calificarea în optimile EURO 2024 doar dacă va învinge Belgia.
  • Inclusiv bookmakerii și-au luat măsuri de siguranță meciul Slovacia - România. O remiză are o cotă cuprinsă între 2 și 2.10. Cota este neobișnuit de mică, semnul X având o cotă de cel puțin 3 la cele mai multe partide din oferta caselor de pariuri.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!