Cum a reacționat Ilie Dumitrescu când a văzut echipa de start a României împotriva Belgiei

EURO 2024 Belgia Ilie Dumitrescu Romania EURO 2024 Ilie Dumitrescu / Foto - Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 21:24
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 21:24

Înaintea confruntării dintre România și Belgia de la EURO 2024, Ilie Dumitrescu a analizat echipa de start a tricolorilor.

România a făcut o singură modificare față de formația care a învins Ucraina cu 3-0. Selecționerul Edi Iordănescu a decis să îl introducă pe Valentin Mihăilă în locul lui Florinel Coman.

Ilie Dumitrescu: "Mă așteptam să nu fie multe schimbări"

Ilie Dumitrescu se aștepta la puține schimbări în echipa de start. Fostul internațional crede că această continuitate în selecția jucătorilor este crucială, având în vedere că Belgia reprezintă un adversar și mai periculos decât Ucraina.

  • Ilie Dumitrescu / Foto - Gabriel Chirea

"Mă așteptam să nu fie multe schimbări, au fost cinci nopți, suficient timp de recuperare. Se merge pe aceeași strategie, pentru că întâlnim un adversar chiar mai periculos decât Ucraina", a declarat Ilie Dumitescu, conform Digi Sport.

Înlocuirea lui Coman cu Mihăilă este văzută de Dumitrescu ca fiind logică, dacă luăm în vedere că Mihăilă era titularul de drept înainte de meciul cu Ucraina.

"Apare Mihăilă și aici lucrurile sunt foarte clare, pentru că titularul postului înainte de meciul cu Ucraina era Mihăilă. Coman a intrat, a făcut-o foarte bine, a fost extrem de disciplinat din punct de vedere tactic. Pentru mine a fost o surpriză plăcută Coman, a jucat un fotbal total", a continuat fostul internațional.

"Mihăilă are un plus de viteză, ceea ce este extrem de important pentru momentele în care noi vom intra în posesie. Putem să punem probleme cu Mihăilă și Man în benzi, ambii jucători cu o viteză foarte bună", a concis fostul component al "Generației de Aur".

Meciul dintre România și Belgia se va disputa sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00, pe stadionul "RheinEnergieStadion" din Köln, și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV și VOYO.

România - Belgia | ECHIPELE DE START

 

 

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!