EXCLUSIV Florin Răducioiu, după ce a văzut echipa României contra Belgiei: "Nu sunt de acord!"

Florin Raducioiu Belgia Florinel Coman Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 21:13
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 21:15

Belgia - România se joacă în această seară, de la ora 22:00, la Koln, în runda a doua din grupa E de la EURO 2024. Partida va fi transmisă în direct de PRO TV și VOYO.

Pentru partida cu Belgia, Edi Iordănescu a făcut o singură schimbare în echipa de start a României față de meciul cu Ucraina. Florinel Coman a fost înlocuit cu Valentin Mihăilă în flancul stâng al atacului.

Florin Răducioiu, după ce a văzut echipa României contra Belgiei: "Nu sunt de acord!"

Prezent la Studio EURO 2024, Florin Răducioiu a spus că nu este de acord cu decizia selecționerului. Fostul mare atacant al naționalei României susține că "echipa câștigătoare nu se schimbă", iar Coman ar fi fost o variantă mai bună pentru faza defensivă.

"Nu sunt de acord cu această schimbare. Echipa care câștigă nu se schimbă! Dar probabil selecționerul are niște motive bine întemeiate pentru a juca cu Mihăilă. Într-adevăr, e un jucător foarte ofensiv, dar nu știm cum va fi jocul. Nu cred că va mai fi precum cel cu Ucraina, e o echipă mult mai puternică din punct de vedere fizic. Nu știu cât îl va ajuta Mihăilă pe Bancu.

Mie mi-a plăcut de Coman. N-am văzut acel Coman de la echipa de club, are alt mod de a juca la națională, mie mi-a plăcut! Coman a acoperit acea zonă, a dat două șuturi. N-aș fi schimbat echipa, dar să-i dăm credit antrenorului, care a avut o mare intuiție de a-i titulariza pe Drăguș și Niță. Până la proba contrarie n-am ce să spun", a spus Florin Răducioiu, la Pro Arena.

România - Belgia | ECHIPELE DE START

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!