FOTO Cătălin Oprișan și Costin Ștucan sunt prezentatorii Studioului UEFA EURO 2024, la PRO TV!

Catalin Oprisan costin stucan EURO 2024 Pro TV EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 18:19
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 18:27

Turneul din Germania are loc în perioada 14 iunie - 14 iulie. 

Timpul se scurge, iar din 14 iunie, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, toți cei de acasă se vor putea bucura de cel mai important eveniment fotbalistic al momentului, EURO 2024!

Pe tot parcursul turneului final din Germania, la PRO TV vor avea loc emisiuni speciale care le vor aduce celor de acasă cele mai tari informații, ultimele vești despre echipele participante, dar și comentarii pertinente cu unii dintre cei mai importanți specialiști din domeniu. Prezentatorii Studioului UEFA EURO 2024, de la PRO TV, vor fi Costin Ștucan, cunoscutul jurnalist sportiv și de investigație, în prezent parte din proiectul iAMsport și Cătălin Oprișan, unul dintre cei mai îndrăgiți jurnaliști, oameni de televiziune și radio.

”Râzând un pic, sunt ca un antrenor român cunoscut - nu-i dau acum numele - care repetǎ cǎ a trecut prin toate etapele profesiei. Am fost colaborator de ziar, redactor, reporter special, reporter TV de teren, jurnalist de investigație, realizator de emisiuni la televiziuni de sport, dar acum e ca şi cum am ajuns la Real Madrid. Abia aştept Studiourile UEFA EURO 2024 de la PRO TV. O sǎ fie distractiv dacǎ e Cǎtǎlin Oprişan acolo, avem poveşti de nu ne ajung emisiunile. Ne vom distra şi vom vedea împreunǎ mult fotbal. Sǎ nu uit: Hai România!”, spune Costin Ștucan.

Cătălin Oprișan așteaptă și el cu entuziasm startul emisiunilor: ”Pentru că băieții sunt profesioniști, Ciprian Marica m-a dus întâi pe gazon, să vadă ce pot cu mingea. Abia după aceea am primit OK-ul. Ești la PRO TV, alături de mari fotbaliști ori antrenori. Ce să-ti dorești mai mult? Doar ca Naționala să ne scoată, din nou, în stradă. Cât despre "Bafana" (Costin), ne cunoaștem de mai bine de 25 de ani, așa că nici nu-i mai cer pasa: doar plec pe atac și el îmi dă mingea, fără să se uite, pe poziție viitoare!”

Doar câteva zile au mai rămas până la startul turneului final. Toți cei care vor să urmărească meciurile de la EURO 2024 pe VOYO, pot beneficia, în următoarea perioadă, de oferta specială prin care la două luni achiziționate, vor primi una cadou, accesibilă la acest link.

EURO 2024, din 14 iunie, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!